Hjemsøkt av fortiden.

Nå er jeg ganske nettopp kommet hjem fra et tre timer langt møte med min advokat. Vi har gått gjennom nye forklaringer og avhør som er kommet siden forrige møte.

Dette går mer og mer inn på meg. Jeg føler meg hjemsøkt av fortiden, den delen av fortiden jeg helst vil glemme, den delen jeg har ønsket fortrengt. Mye hadde jeg greid å legge bak meg, fortrenge, glemme.. men etterhvert som det kommer inn nye fornærmede i saken, nye vitner, ny informasjon så dukker minnene opp. Minner som er et mareritt. Og jeg finner meg i å gå gjennom alt dette fordi nå vil jeg ha han tatt. Det har jeg alltid villet, men nå er muligheten her. Vi er mange nå, vi står sterkere sammen, bevisene er klare og tydelige.

Det som er at det tar tid. Det er meget som skal gjennom, det er et helt system med advokater, statsadvokat, tiltalebeslutninger som skal taes. Det som er foreldet i saken må ryddes unna. Og meget mer. Som sagt så er det dukket opp flere fornærmede. Det som begynte som en sak om utuktig omgang med og overgrep mot mindreårige, er blitt til sexovergrep, mishandling, vold, pedofili, og så videre og så videre. Det som kom frem nytt i dag er voldtekt.

Det er nå begjært spesialistuttalelser om oss fornærmede der vi fornærmede skal utredes av psykiater. Det har jeg i dag sagt meg villig til. Det estimeres nå at rettsaken begynner til høsten. Vi får se. Jeg har ikke ord for hvor vondt jeg har inni meg i hjerte og sjel på grunn av alt dette. Men det må jo en ende ta, og den dagen, da håper jeg at disse åpne sårene får gro.

Oppi alt dette i dag har jeg mottatt flere telefoner angående boet til min far som døde i begynnelsen av april. Jeg fraskrev meg alt som hadde med hans begravelse, arv og så videre å gjøre. Likevel blir jeg stadig oppringt om et eller annet. Så må har det blitt avgjort at hvis min søster og jeg ønsker noe etter han fra leiligheten hans så kan vi få hentet det ut uten at vi blir erklært som arvinger og blir stående ansvarlig for gjeld eller får utgifter.

Torsdag skal jeg inn i leiligheten. Det gjør jeg for min søster først og fremst. For min del kunne alt bare brent, slik han ble. Håper ihvertfall at når det er gjort så kan jeg få lov til å legge bak meg, legge vekk hele fuckings fyren og hans minne.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#advokat #sak #fortid #minner #mareritt #statsadvokat #tiltale #tiltalemyndigheter #traumer #statsadvokat #utukt #mindreårige #overgrep #misbruk #seksuelleovergrep #sexmisbruk #sex #mishandling #vold #pedofil #pedofili #voldtekt #spesialister #psykiatri #tingrett #rettsak #begravelse #arv #dødsbo #drammen #harstad #troms

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg