«Tegneserie» Britney på Telenor Arena (10.08.18)

Man kan ikke si at Britney Spears synger surt på konsertene sine. Hun synger ikke et ord selv. Playback fra begynnelse til slutt. Hun danser dårlig også. Hun går fra sted til sted til sted på scenen, så gjør hun litt sånn, og litt sånn, og litt sånn. Uten innlevelse, som en animert tegneseriefigur. Det er litt synd egentlig, for jeg husker den tid back in the days da hun faktisk kunne danse. Jeg selv danser rævva av Britney Spears for å si det sånn.

Det er lagt utrolig mye arbeide i at Britney skal se bra ut på scenen. Produksjonen er fantastisk. Flotte sexy dansere som har både innlevelse og er dyktige. Lyssettingen, skjermbildene, klippingen, miksingen og alt arbeidet teamet til Britney har gjort var fantastisk. Låtvalgene, setlisten og hvordan det var satt sammen kunne ikke vært bedre. ‘Alle’ mine favorittlåter var med. Jeg nevner «Gimme Gimme», «Piece of me», «Stronger», «Work it», «Me Against the Music» og avslutningslåten «Till the World ends». Det var veldig kult med innslaget av Missy Elliot-låtene «Work it» og «Get your Freak on».

Pitbull som varmet opp for Britney var helt konge, han synger live, det var energisk og et stort pluss.

Alt i alt så var denne kvelden helt toppers, og jeg er mer enn fornøyd. Britney sitt show får en sterk firer hos meg, selv om hun er «animert» og ikke fortjener noe terningkast for sin innsats. Her handler det om showet når jeg gir min firer. Stemningen og publikum var også veldig med, og det er bra.

Kveldsmat på Dezi Grill i Drammen 😜

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#pieceofme #blackout #femmefatale #britney #britneyspears #konsert #telenorarena #pitbull #musikk #show #stemning #moro #fornebu #lysaker #oslo #drammen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg