Tannlegesak, brannstiftelsessak og mye galskap – blir godt å komme seg på ferie!

Tidlig i dag ble jeg oppringt av min fantastiske terapeut om at det var blitt ordnet hastetime for meg på tannklinikken. Jeg dro dit og fikk kapslet inn områdene med smerter.

Hun tannlegen var purung og virket veldig vimsete. Når hun hadde fått satt inn kapsel og skulle slipe den ned så slipte hun underleppen min til blods. Hun kommer ikke til å bli min faste tannlege for å si det sånn. Etter alt jeg har gått gjennom med tannleger har jeg ikke rom for noen ung vimsete tannlege som kutter pasientene sine. Heldigvis fikk hun jobben gjort, og det kjennes mye bedre ut allerede.

Det er deilig å vite at terapeuten min ikke bare har ordnet meg tannlege i dag, men også ordnet meg time hos spesialist, og fått laget sak på tannlegen jeg har brukt til nå. Det er ganske sykt at hun tannlegen jeg har brukt og hennes assistent påsto at jeg ikke kunne få akutt time hos noen andre i dag fordi dette var en påbegynt jobb som bare de kunne utføre. Det var jo ikke sant, så jeg er spent på hva fylketannlegens siste ord i denne saken blir.

Link: Mistillit mot Drammen Tannklinikk.

Hadde det ikke vært for min terapeuts handlekraft så har jeg måttet sittet å knaske smertestillende i uker fremover. Ser ikke for meg at det hadde blitt særlig moro i Tyrkia å gå med unngåelige smerter i tillegg til de kroniske. og ikke kunnet nyte mat eller drikke eller noe.

Jeg er sååååå takknemlig!!

På veien hjem fra tannlegen i dag møtte jeg ei venninne som hadde vært å kjøpt seg nye klar. Hjemmet hennes brant ned for noen dager siden. Forsøk på mordbrann utført av hennes ekskjæreste. Vi satte oss på puben og tok en røyk og drikke sammen før hun skulle ta bussen til sine foreldre, og jeg videre hjem hit. Hun forsikret meg om at det går bra med sønnen hennes og hun selv. Jeg vet at noe slikt er traumatisk, så jeg har henne i tankene.

Link: Ekskjæreste tiltalt for å ha tent på hus.

Mye uforutsett som har skjedd siste tiden har tatt både tanker, tid og energi, mens andre ting har måttet ligget «på hylla». Så nå skal det taes skikkelige grep her. Nå skal snuppen min og jeg ta med jentene på besøk til barnevakta som skal ha jentene de første dagene når vi drar på ferie. Synes det er greit at vi alle sammen tilbringer litt tid der sammen før vi reiser.

En fin dag ønskes dere alle som er innom 😘

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#drammen #tannklinikk #mistillit #smerter #hastetime #terapeut #akutt #fylkestannlege #spesialist #venninne #påsatt #brann #mistethjemmet #ekskjæreste #mordbrann #trauma #traumatisk #hundepass #ferie #alanya #tyrkia

2 kommentarer
    1. God tur til Alanya❤️ Om dere får tilbud å spise på en plass som heter California Alanya så anbefaler jeg dere å holde dere unna det stedet, da det er en gjeng med sleipe tyrkere som prøve å lure dere på regning å lignende 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg