Ringvirkninger – jeg så ikke den komme!

Det er vel cirka et år siden nå at jeg var med på innspillingen av DNBs reklame «Ringvirkninger». Det var en lang, men likevel morsom og lærerik dag på sett. Jeg møtte kule folk, spiste deilig mat, og tok med meg erfaringer jeg virkelig har satt pris på i ettertid. Og selve reklamen skapte flere ringvirkninger enn jeg den gang trodde.

Reklamen var en «one-take» og utfordringen var å få 123 statister inn i videoen i et opptak. På rett tidspunkt i forhold til lyd, bilde og så videre.

Noen uker eller måneder etter innspillingen begynte det stadig vekk å plinge meldinger inn på mobilen min av noen som hadde sett meg i den nye DNB-reklamen. Det var veldig moro å se resultatet selv. Bortimot 12 timer på sett, pluss reise til og fra, ble en reklame på 60 sekunder. Og jeg hadde ikke blitt klippet vekk, jeg vistes faktisk godt.

Det jeg ikke visste den gangen var at reklamen kom til å bli vist på flere måter enn selve videoen. Så for litt over en uke siden da snuppen min og jeg ankom Gardermoen flyplass sammen med ei venninne, og da skulle mot passkontrollen kunne jeg ikke unngå å se det enorme bildet fra «Ringvirkninger» på en diger digital billboard reklame. Og joda, der var jeg – vistes godt i det formatet hvor hodet mitt var like stort som tre fotballer. Hahahaha.. men jeg er enda veldig fornøyd med den reklamen, så da er det bare festlig at den brukes enda nå, et år etter innspilling.

Hvis dere ikke har sett selve videoreklamen så er det bare å klikke på linken under så får dere se den 😜

Link: Ringvirkninger!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ringvirkninger #dnb #reklame #statist #skuespiller #innspillinger #produksjon #tv #internett #billboard #flyplass #gardermoen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg