Det er mye søppel – da er Bunny Trash bedre 😜

Det er vel egentlig det samme om hva navnet på media en får nyheter fra kalles. Folk blir like lite opplyste. Enten det er NRK, TV2, Aftenposten, VG eller Dagbladet så blir det som skrives vinklet slik at det ikke er sannhet og fakta lengre, men politisk propaganda. De mest kjente og største media i Norge er hovedsakelig røde og venstrevridde. Forteller det som gagner dem, tier om det de ikke ønsker samfunnet skal vite om.

Stadig flere leser mindre nettaviser som Resett og Document. Som jeg selv. Da hyler folk «fake news», om kildekritikk og blå propaganda. Må le litt av det etter jeg var på en demonstrasjon i Oslo og opplevde at Resett var de som forholdt seg nærmest fakta, mens andre nevnte medier vridde på mye og satte fokus på andre ting slik at de nyheter folk rundt i landet fikk om den saken ble bare søppel og vrøvl egentlig.

Link: Norsk media – forvridde og «fake news».

Så hvorfor ikke skrive en liten oppriktig og ærlig blogg og kalle den Bunny Trash – folk tror hva dem vil uansett, en spade er ikke en spade for alle, men er det for meg!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#fakenews #media #bunnytrash

4 kommentarer
  1. Du da din dust. Finnes vel ingen som skriver mer tull enn hva du gjør. Blåser opp om ting og glemmer å ta en faktasjekk. Finnes vel heller ingen som er mer hårsår som deg heller, du er jo ikke i nærheten av å tåle kritikk. Sensurerer gjør du også.

  2. Jeg synes bloggen din er fin jeg Roger. Ikke så mye nyheter, men litt innimellom. Men mye moro å lese, og koselig å følge deg og vite hvordan du har det. Bry deg ikke med nettrollene, kvalme folk skal man ikke bruke energi på. Klemmm

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg