95564 lesere og noen har tatt sitt eget liv!

I dag er det et år siden jeg opplevde en førsteplass på topplisten med et svimlende antall lesere og delinger. Altså det passerte 95 000 det døgnet, og det er tall vi ikke ser i dag. Kokkejaevel er vel den eneste i dag som jevnt over greier å holde seg over 10 000 lesere. I dag er det en bragd for de som har over 250 lesere i løpet av et døgn. Så mye har bloggerverdenen endret seg.

I dag har den som akkurat holder seg innenfor den respektive Topp 20 cirka 1000 lesere. For et år siden var man knapt innom Topp 100 med samme antallet.

Dette innlegget som førte til over 95 000 det døgnet, og flere titalls tusen før og etter er et innlegg jeg ikke ville skrevet i dag. Jeg var rett og slett forbannet på de over 15 000 som samlet seg i Oslo for å demonstrere for Black Lives Matter. Nå synes jeg den organisasjonen er idioti da All Lives Matter og rasismen vi alle blir beskyldt for faktisk er en venstrepolitisk propaganda som nører opp under et hat som er hauset opp i de grader. Men den gang var det det faktum at de samlet seg som gjorde meg rasende.

Selvfølgelig eksisterer rasisme, men ikke i den grad de skal ha det til. Enhver handling begått mot en ikke-hvit blir erklært rasistisk, selv om det ikke har noe med rasisme å gjøre. Får et gjeng mørkhudede tilsnakk på en buss fordi de ikke greier å oppføre seg så er det rasisme hvis den som irettesetter er hvit. Å kalle denne hvite for all slags styggedommer og spytte på vedkommende, det er ikke rasisme. Det blir kalt ungdom som gjør rampestreker, enten de er 14 år eller 29. Dette er sannhet og fakta!

En hvit vekter som kaster ut mørke fra et kjøpesenter pga dårlig oppførsel blir omtalt som rasist, en mørk vekter som kaster ut hvite fra et kjøpesenter gjør bare jobben sin. En mørk som blir overfalt og angrepet av en hvit gjeng har blitt utsatt for rasisme. Når en mindreårig hvit jente blir voldtatt av to gjenger med innvandrerbakgrunn er hun ubetydelig og guttegjengene er bare småkriminelle på lik linje med noen som har rappet noe fra en dagligvarebutikk.

Tilbake til det innlegget som satte førsteplassen for Bunny Trash i dag for et år siden, var vel strengt tatt på førsteplass dagen før og etter, men innlegget var som skrevet, om demonstrasjonen i Oslo. Hadde den demonstrasjonen skjedd litt senere kunne jeg ikke brydd meg mindre, selv om jeg ikke har noe til overs for BLM som er en organisasjon som tar oss vekk fra at mennesker skal behandles likt ut fra handlinger, ikke ulikt på grunn av hudfarge.

I dag hadde jeg applaudert at uansett årsak er det bra at mennesker bruker ytringsfriheten sin, retten til å demonstrere og protestere for det man tror på. Uansett om her er en pandemi på gang. For den er mer politisk enn noe annet. Nå synes jeg at folk må protestere og sette foten ned, samles til demonstrasjoner og kjempe for ytringsfrihet, grunnloven og menneskerettighetene våre. En må kunne bestemme over egen kropp, eget hjem og eget liv.

I dag for meg ser C19-pandemien mer ut som en politisk pandemi, propaganda og maktsjuke, enn det ser ut som en kortvarig dugnad for å beskytte våre syke og eldre, for å beskytte samfunnet og folk mot alvorlig sykdom og død. Nå er et stort antall mennesker utslitte nervevrak som er villige til å hoppe i døden for å slippe. Jeg vet tilfeller som har gjort det, så det er ikke noe å diskutere. Dette har gått på psyken hos meg også, og gjør det enda. «Heldig» for meg har jeg blitt voldtatt av systemet før, både metaforisk og bokstavelig, så huden har tyknet med årene.

Det som ikke ødelegger en, gjør en sterkere. det er bare at nå begrenser det seg. Etter 16 måneder er den tykke huden for mange fullstendig nedslitt. Konsekvensene blir brutale, men folk vil ikke se det. Den delen som ikke vil se det er én gruppe, en større gruppe er blitt manipulert og hjernevasket over tid. Konsekvensene av koronasertifikat og vaksiner blir nok verre enn de siste 16 måneder. Det er noe som heter langtidsvirkninger, langtidseffekter, bivirkninger, ettervirkninger og konsekvenser, på samme måte som vi er blitt manipulert hit hvor vi er i dag.

Nå i dag er det grunn til å tro at folk sitter hjemme alene og ser på TV med ansiktsmaske. Hvorfor skal man tro noe annet? Folk går turer helt for seg selv med slik maske over ansiktet, kjører bil alene med maske. Sykler med maske. De er så hjernevasket at de skjønner ikke hvorfor vi mennesker puster.

Så lenge det er pust i oss lever vi, når vi blokkerer den så blir vi syke og dør.

Nei, jeg ville applaudert hvis 15000 stilte seg opp foran stortinget i dag. Jeg ville nok vært der selv. I dag er det ikke pandemien som skremmer meg mest, men det er hva de på toppen gjør mot oss som mennesker.

Takk for titten!


Følg gjerne bloggen i gruppen på MeWeLink!! Eller på FacebookLink!! Koslig det 😘

#pride #loveislove

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg