Blogghistorie 2004-2021

For et par dager siden skrev jeg et blogginnlegg der jeg anbefalte andre blogger å lese. I det innlegget nevnte jeg at Vibbedille og jeg er som veteraner å regne da vi har drevet på i mange år. Da fikk jeg spørsmål av flotteste Frodith om når jeg begynte å blogge, for det viser seg at Frodith er også veteran. Vibbedille har eksistert på blogg siden 2006, Frodith siden 2012, og jeg siden 2011. Det kan også ha vært 2010, jeg vet ikke helt når selve bloggen oppsto, for den originale URL’en låste seg på et tidspunkt, så jeg får ikke opp mitt første blogginnlegg.

Det jeg vet er at etter jeg signerte skilsmissepapirene i 2004 startet jeg å skrive inne på nettstedet «Gaysir» en «dagbok» som det ble mye styr rundt, så de som driver Gaysir slettet etter noen år absolutt alt jeg hadde lagt ut av bilder og tekster. Det var jævlig kjipt av dem, mange av de bildene skulle jeg gjerne hatt i dag. Derav fant jeg ut at det ville være bedre å «eie» et eget sted å skrive. Mer ytringsfrihet!

Folk var blitt mer og mer ivrige på Facebook og jeg hørte om blogg gjennom en venninne. Jeg betalte da for et år av gangen for å ha eget domene. Det fra 2010-2011. Helt til noe med systemet ble endret, og jeg ikke skjønte en dritt, ikke fikk betalt for meg, URLen klikka og jeg fikk ikke logget inn på egen blogg mer. Det var i 2017. Og dermed i 2017 oppsto bloggen som den er i dag.

Jeg leste ikke mye blogg selv den gang, men jeg fulgte SophieElise hele veien. Jeg var så stolt av denne unge lille jenta fra samme plass som meg som fikk til alle disse tingene. Hun var jo smart som stjal passordet til sin kusines blogg for å logge inn der og gi seg selv omtale, det var da hun begynte klatre på listen. Så begynte hun å krangle med toppblogger TCMN, de skrev ufine blogginnlegg om hverandre, og da ble de to utelukkende nr 1 og 2 om hverandre på blogglisten.

«Catfight».

Så viste det seg at det var fake det også, kranglene og innleggene var avtalt på forhånd. Etterhvert angrep SophieElise Freias påskeegg fordi de inneholder palmeolje, og da kan en jo si at hun ble og enda er den mest populære bloggeren i norgeshistorien. At hun selv solgte palmeolje var det ikke så mye fokus på derimot.

Anyways, foruten SophieElise er det ikke mange bloggere jeg opp gjennom tiden har fulgt fast. Jeg kommer på at jeg likte satirebloggen «Bloggomtoppbloggere», og jeg var en stund venn med «Forbipolene».

I dag leser jeg mange blogger da jeg har sett at etter rosabloggerne forsvant så er det mange hyggelige bloggere og en del fine blogger som driftes. Mer variert, mer jordnært. Det er bare én blogger jeg virkelig ikke utstår, men det er jo fordi vedkommende er gjennomsyret, og uten kjærlighet stakkars.

Klikker dere på linken under finner dere en rekke blogger jeg anbefaler.

Link: Anbefalte blogger november 2021

Da Frodith spurte om når jeg startet å blogge greide jeg ikke finne ut eksakt, men i dag fikk jeg opp som minne en statistikk fra dagen i dag i 2011. Da lå jeg på 24.plass med over ti ganger så mange sidevisninger som jeg har i dag (as we speak) hvor jeg nå ligger på 10.plass. Den gang hadde jeg ikke vært på lista engang med de tallene jeg har nå. Mye har forandret seg i bloggverdenen, det er altså helt klart 😂

Så hvis noen bloggere leser dette, hvor lenge har du blogget? Er det noen veteraner her?


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#frodith #vibbedille #sophieelise #tcmn #bloggomtoppbloggere #forbipolene #blogg #blogger #bloggere #blogging #bunnytrash

13 kommentarer
    1. Jeg begynte akkurat da miniblogg ble opprettet i mars 2020. Jeg var så heldig å bli flyttet til blogg.no akkurat da de hadde mulighet til å overføre det jeg hadde skrevet på miniblogg.
      Jeg reklamerer ikke for bloggen på annen måte enn å dele innleggene på Facebook med mine venner. Idag er jeg nr. 37 på blogglisten og er veldig fornøyd med det.
      Men altså ganske ny i blogguniverset men med mye erfaring gjennom mine 73 år på jorden.

    2. Bloggen ble åpnet en gang på nyåret i 2018. Den første tiden, forløp imidlertid kun med sporadiske innlegg, for så at det ble en tilnærmet daglig affære etter at jeg endte opp med å vinne en sånn sommerkonkurranse som ble avholdt av blogg.no det året. Sånt blir det jo promotering av, og var så på full fart oppover, fremdeles boostet av denne 1 plassen da plattformskiftet ødela hele greia i det utvelgelsen for hvem som kvalifiserte til overflytting til det som nå ble hovedportalen ble gjort fortløpende. Følgelig, ble man i kortere eller lengre tid etterlatt i en typ vakuumtilværelse, avskåret fra utgiver og ditto promotering i det denne jo ikke lenger befant seg på samme plattform!
      Selv om jeg, nybegynnerstatusen tatt i betraktning, ble hentet over ganske tidlig sett i forhold til de det var naturlig å sammenligne seg med, så tok det vel rundt halvannen måned eller noe, om jeg ikke husker feil, hvilket jo holdt i massevis for å herpe alt av den veksten jeg hadde startet i forkant av overflyttingen.
      Dette var demotiverende som faen, så at jeg etter hvert begynte så smått å blogge igjen etter å ha blitt sent rett tilbake til scratch på ett eller annet tidspunkt utover vinteren i 2019, vil jeg vel si er for en ren tilfeldighet å regne, da denne set-back’en like gjerne kunne blitt mitt endelikt som blogger..

        1. Det var vel sånn jeg så på de i begynnelsen også..
          Men etter hvert som jeg innså at miniblogg er midlet som besørger kvalitetssikringen av det som utgis på hovedplattformen, har jeg faktisk endt opp med å gjøre tverrvending og blitt ‘all for’. For uansett hva en måtte mene om den eller den bloggen/bloggeren, så er det unektelig en kvalitet over bort i mot alt som ligger på Blogg.no! De ytterst få unntak jeg har kommet over etter overflyttingen, er blogger som etter alt å dømme er blitt med flyttelasset fra Bloggsoft ved en feiltagelse, der jeg antar de fleste skyldes at de står oppført med besøkstall som ikke står i stil med innholdet, for å si det sånn.. (Bla.a en jeg kom over som frontet kosmetiske inngrep på et så horribelt vis at selv ‘miss-liberal do-whatever-u-please’ reagerte med sjokk og avsky (typ; de velger jo selv om de vil være stygge eller fikse utseendet).. Men etter et siste ‘oppgulp’ dukket opp med et innlegg for et par ¨år siden, har det ikke vært noen slike å spore. I dag, kan vi derfor gå ut å proklamere en kvalitetsgaranti for hele forbannede plattformen, hvilket jeg får remindere om rekkevidden av når jeg tar turen til andre bloggutgivere (Nouw, osv), for ikke snakke om til miniblogg, da utvelgelsesplattformen jo huser alt som ellers ville lagt ute sammen med våre blogger. Eksempelvis kan nevnes https://mensen.miniblogg.no – Om du ikke lar deg omvende med hud og hår etter et klikk på denne, så er jeg iallfall rimelig sikker på at nåværende oppfatning vil bli betraktelig moderert, for å si det sånn! *hehe*. Min all time [anti]favorite i så måte, Hiv i rassen [hvis innhold strakk seg til ett eller to innlegg bestående av et par full-size nærbilder av vedkommendes rasshøl i full(!) sprik], ser imidlertid ut til å ha blitt fjernet etter iallfall å ha bikket året som offentlig utgivelse!.. 😀 😀 😀

          1. Takk for god innsikt og belysning om dette, dermed på under minuttet endret ikke bare bunnyen oppfatning, men mening også. Det kan skje det også tenk. Hurra for miniblogg! 👍🏾

    3. Jeg ble jo litt forvirret på dette med veteran, siden både du og Vibbedille har arkiv siden lenge etter mitt arkiv 😂Men det er jo fordi dere ikke har vært på blogg.no hele tida, men andre plattformer 😊Tenkte ikke på det 🤪🙄Gøy å blogge er det i alle fall, siden vi har giddet så lenge 😊

      1. Fint at du har det gøy med blogging, min blogging er vel av mer alvorlig type, selv om jeg innimellom kan lage innlegg som er gøy å skrive.. det er jo også fint at noen faktisk leser det en skriver, og enda bedre med at noen faktisk forstår budskapene, eller i det minste får et litt bredere perspektiv på saker og ting.. i det siste har jeg ikke syntes blogging er særlig gøy, alt har sine ups and downs, men nå er det jo slik at etter all denne tiden så har jo blogging rett og slett blitt en del av hvem jeg er..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg