Bunny og gutta på byen!!


Dette er ikke så lenge siden, jeg hadde meg en ettermiddag og kveld ute med gutta mine, og snuppen min hadde hjemmehelg. Det var greit siden han skulle jobbe søndagen likevel. Jeg hadde også forsikret han om at det hele skulle foregå i rolige former, og at jeg ville være hjemme senest ved midnatt.

Men… som kvelden skred frem og både øl, drinker og shots ble mange, gikk tiden noe fortere enn jeg hadde forutsett, og klokka var dessverre sånn rundt tre om natten før jeg gikk hjemover, en anelse brisen som denne bunnyen noen ganger kan bli, hehe..

Akkurat da jeg musestille låste meg inn i en mørklagt og nattestille leilighet, hørte jeg gjøkuret vårt som vi fikk i julegave komme med 3 avslørende koko-koko-koko, selvsagt, og jeg ble ganske stressa.

Min bedre halvdel ville neppe like det hvis han våknet og så at klokka var blitt tre før jeg var i hus! En avtale er en avtale. Jeg måtte tenke fort, og straks det tredje koko’et lød, fulgte jeg opp med ytterligere ni koko.

Jeg var nøye på å få til en bra etterligning, og svært fornøyd både med måten jeg klarte å imitere lyden på og at jeg så raskt hadde klekket ut en så snedig plan for å unngå konflikt i heimen – nå ville han, om han halvvåknet, bare registrere at jeg kom og la meg like over midnatt som avtalt.

Det var tungt å stå opp neste morgen, men jeg gjorde gode miner til slett spill og satte meg som vanlig overfor snuppen min ved frokostbordet.

«Du ser trøtt ut – når var du hjemme i natt?» spurte han. «Ved midnatt», svarte jeg med dagligdags stemme. Han la fra seg kniven og gaffelen og tygde ferdig på det stekte egg og bacon han hadde i munnen, kremtet, nikket og smilte, han var slett ikke gretten. Jeg konstaterte lettet for meg selv at planen hadde fungert: «Yes, Bunny rules»!!

Så sa han: «Vi trenger et nytt gjøkur».
«Ååå, hvorfor det» spurte jeg. «Jo, for i natt hørte jeg at det sa koko tre ganger før det sa «Å, faen», deretter fulgte fire nye koko før det kremtet. Etter ytterligere tre koko fniste det høyt, før det til slutt ga fra seg to siste koko, dunket hardt mot stuebordet og slapp en brakfis!».


Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#guttapåbyen #terjetysland #bunnytrash

7 kommentarer

Siste innlegg