Dette bør du vite om NRK!

På NRK.no for få dager siden dukket følgende overskrift opp: «Slik ble Resett lurt av NRK Satiriks». Mer trenger jeg ikke gjengi fra NRK sine sider, for det er rett og slett for dumt!

Det er egentlig ganske drøyt!

Dette bør alle få med seg om NRK, for vi betaler uendelig masse lisenspenger, og her er hva de pengene blant annet brukes til.

NRK har faktisk opprettet en falsk profil i debattspaltene hos Resett der de har over tid, flere måneder, postet flere titalls utdrag fra Anders Behring Breiviks «manifest». Deretter gikk de til angrep på Resett med beskyldninger om at avisen sprer hatretorikk.

Nylig kom det også frem at Roger Aarli-Grøndalen som er redaktør i Journalisten mener at Resett er blitt for store. I følge similarwebs hadde Resett 2,7 millioner besøk i februar, og Aarli-Grøndalen regnet seg fram til at det er mer enn Dagsavisen og alle medier fra Amedia, med unntak av Nettavisen.

Er det slik at Resett og Nettavisen er blitt Main Stream Media?!

Vi ser stadig på internett at venstreekstreme driver propaganda om og mot Resett. Samme nevnte redaktør i Journalisten mener at Helge Lurås og Resett bedriver «utskjelling på kommentarplass som forretningsidé». Ap’ere jeg kjenner ber meg være kildekritisk når jeg deler fra Resett, og kaller det «fake news».

Hadde det vært «fake» så hadde vel ingen brydd seg lengre.

Det er tydelig at venstrevridde politikere, og ekstreme supportere ønsker at Resett skal fjernes fra dagens lys og drives langt inn i glemselens mørke. Resett taler der andre tier, kaller en spade for en spade og belyser samfunnsproblematikk som folket har krav på å vite. Resetts kommentarfelt er et av få som gir folket mulighet til å ytre hva de mener om hva som skjer i verden og i hovedsak her i Norge.

NRKs forsøk på å assosiere Breiviks ugjerninger med Resett og deres lesere er noe av det styggeste tilfellet jeg har sett av manipulativ stigmatisering i norsk media. Det er type patetisk Jonas Gahr-Støre taktikk. Djevelskap.

Alle husker den gang Sylvi Listhaug la ut den berømte Facebook-statusen om at FrP ønsker å jobbe for og «inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister» sammen med et bilde av væpnede fremmedkrigere og teksten: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet».

Den gang planla Gahr-Støre å bli kvitt Listhaug og etter strategikonsultasjoner med rådgivere linket han Listhaugs Facebook-status til Utøya og Breivik. Vi ser det samme her hvor NRK forsøker få fjernet Resett med Breivik-terror-propaganda, men i dette tilfellet ikke like bra planlagt, og NRK driter seg fullstendig ut.

Jeg har virkelig sansen for Helge Lurås svar til NRKs forsøk på å destruere Resett: «I den grad det finnes «hatefulle innlegg» i det NRK har publisert i kommentarfeltet til Resett under pseudonymet Jan A. Johansen, så er det altså NRK v/Stig Morten Lorentzen Waage som har det strafferettslige ansvaret. Når det gjelder koblingen til Breivik forøvrig, så var det altså ikke for manifestet han ble dømt, men for terrorhandlingene».

Helt klart!

Og når det er snakk om hatefulle ytringer i Resetts kommentarfelt. Hvordan kan man vite at der ikke er flere falske profiler laget av NRK eller andre venstreekstreme?

Uansett om det er «høyt under taket» i dette kommentarfeltet og ikke hysterisk moderering og sensur, så er dette en norsk avis med et hovedsakelig myndig publikum, og Resett et media som ønsker ivareta vår ytringsfrihet. Det lille vi har igjen av vår ytringsfrihet finner vi blant annet hos Resett. Det er ikke dermed sagt at de er enige i og applauderer alle kommentarene som kommer. Jeg tror nok Helge Lurås og co. gjør som meg noen ganger og rister på hodet.

Jeg har selv sett at Resetts kommentarfelt byr på kommentarer som ikke er hyggelige eller politisk korrekte, men jeg ser også at det ofte er mye følelser bak. Vi er mange som føler oss sviktet, mange som lever med frykt, redsel og sinne fordi vi blant annet blir løyet for av politikere og media. At vi blir utsatt for overgrep og hat av ukulturer som innvandrer hit og prioriteres fremfor oss i vårt eget land.

Resett formidler virkeligheten som andre media, politikere og makthavende mennesker ikke ønsker at vi, folket, skal vite om. Jeg har selv vært på offentlige demonstrasjoner her og der og utenfor Stortinget og vært vitne til mange situasjoner hvor såkalte mainstream media som NRK, Dagbladet, VG, Aftenposten og TV2 har konstruert et annerledes hendelsesforløp, en annen virkelighet, eller satt fokus på andre ting for å villede folket.

Klipp og lim!

Resett har vært de som har lagt fakta på bordet og fokusert på de faktiske hendelser. Derfor leser stadig flere Resett. Og i dag sender jeg mitt første økonomiske bidrag for å støtte til enda bedre journalistikk og kommentarer fremover!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#resett #alternativmedia #helgelurås #helge #lurås #nrk #msm #mainstreammedia #lisens #andersbehringbreivik #manifest #fakeprofil #pseudonym #janajohansen #stig #morten #lorentzen #waage #satiriks #arbeiderpartiet #stigmortenlorentzenwaage #similarwebs #rogeraarligrøndalen #roger #aarli #grøndalen #journalisten #dagsavisen #nettavisen #amedia #fremskrittspartiet #jonasgahrstøre #jonas #gahr #støre #ytringsfrihet #manipulasjon #strategi #terror #sylvi #listhaug #sylvilisthaug #politikk #dagbladet #vg #aftenposten #tv2 #journalistikk #presse #dagensnorge #media #norge

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg