Erna lyver om snikislamisering!

Erna sier at snikislamisering ikke eksisterer i Norge. Bare å ytre en slik løgn er snikislamisering i seg selv!

I 2010 var det 126 muslimske trossamfunn i Norge.[1] Tall fra Statistisk sentralbyrå har vist at antall muslimske trossamfunn i Norge har vokst prosentvis raskere enn antall innvandrere de seneste årene. I perioden 2005–2010 ble det registrert en økning på 15 % i muslimer i Norge, mens det i samme periode ble registrert 37 % nye trossamfunn.[2] I 2017 var 148 000 personer i Norge registrert som medlemmer av et muslimsk trossamfunn, som var en fordobling fra 2006.[3]

Jeg vil påpeke at i teksten her brukes ordet ‘muslimer’. Det er fordi det er det ‘politiske korrekte’ i Norge. Men vit at ordet ‘muslimer’ innebærer også islamister, ekstremister, fanatikere og muhammedanere.

I dag har vi mer enn 220 moskeer i Norge med en statsstøtte på over 87 millioner. En av moskeene her i Drammen får over 3 millioner. Hva er det til? Husleie? Hva ellers? Spre propaganda… andre forslag?

Hvordan kan man påstå at snikislamisering ikke forekommer i Norge. Vi har massesnikislamisering, det foregår jo for åpen scene i fullt dagslys!!

Her er en liste over 219 av moskeene, og flere blir det, mange er allerede under planlegging!!

Moskeer i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisme #islamisering #snikislamisering #muhammedanisme #erna #solberg #statsminister #norge

8 kommentarer
  1. Jeg er prinsipielt imot all statsstøtte av religion, så når vi i tillegg får innført flere religioner som ikke engang er av kulturell verdi, sier vel mitt syn seg selv (haha)

  2. Det finnes ingen snikislamifisering i Norge. De trenger ikke å snike seg rundt, det foregår åpenlyst. Det er helt vanlig islamifisering, det samme som skjer i hvert eneste land hvor dukker opp muslimer. Målet deres er jo en total islamsk verden. Det er ikke en hemmelighet, de sier det selv og det står i disse latterlige religiøse bøkene deres. Islamisfiseringen i Norge er noe av det minst snikete som har skjedd i Norge. Alt jeg behøver å gjøre, er å kikke ut av vinduet mitt så ser jeg islamifiseringen rett foran meg. Og de får god hjelp av våre politikere. Folk som påstår at det foregår en snikislamifisering må begynne å følge med litt bedre.

   Det seneste eksempelet var en artikkel i aftenposten hvor helt vanlige norske nordmenn ble omtalt som `ikke-muslimske` nordmenn. Tygg litt på den. Ikke-muslimske nordmenn. Vanlige nordmenn blir nå degradert til `ikke-muslimske`. Og vi vet hvordan det ender, det ender slik det bestandig ender når muslimene dukker opp; folkemord. Det blir muslimer mot ikke-muslimer. Jeg er en ikke-muslim så jeg ligger nok tynt ann i den islamske staten Norge.

  3. De 87 millionene som terrormoskeene får, brukes til å motarbeide staten som gir dem pengene i utgangspunktet. Så ,man kan trygt si at nordmenn er de verste idiotene i verden. Vi finansierer vår egen undergang og vi gjør det med et smil. 🙂 Jeg likte nordmenn før men nå ser jeg tydelig at vi er en gjeng tafatte idioter som ikke har livets rett. De dummeste menneskene jeg har møtt.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg