Har Erna Solberg røpet seg nå?


Det passerte nylig et år siden statsminister Erna Solberg holdt pressekonferansen hvor hun uttalte at «i denne perioden vil vi alle få en annerledes hverdag. De drastiske tiltakene vi nå iverksetter, gjør vi i håp om å stanse viruset».

Det var 12. mars i fjor og Erna Solberg varslet de «mest inngripende tiltakene Norge har hatt i fredstid». Alle skoler og læresteder ble stengt. Hun erklærte at «alle som har vært utenlands, må i karantene, unntatt de som har vært i andre nordiske land. Ingen i helsevesenet får reise utenlands i det hele tatt. Alle utesteder må kunne sørge for en meter mellom besøkende».

Det var da vi fikk beskjed om å ikke klemme eller berøre hverandre.

Da pressekonferanse om tiltakene mot koronaviruset var ferdig strakk Erna Solberg armen fram for et håndtrykk med Folkehelseinstituttets direktør Camilla Stoltenberg. Mellom dem sto helse- og omsorgsminister Bent Høie som stoppet håndtrykket.

Mange av oss reagerte allerede da om hvordan Erna kunne være så ubetenksom når vi i Norge, faktisk hele verden befant seg i en så alvorlig situasjon hvor et meget smittsomt dødelig virus spredte seg raskt. Det hele ble raskt avblåst med at alle kan gjøre en feil, også statsministeren.

Etter dette har Erna Solberg kommet med pekefinger mot ungdommer og diverse grupper for å ikke ha overholdt smittevernregler. Det har ikke vært rom for «å gjøre feil», og det ble til og med innført straffer på 10 000 – 20 000 kroner i bøter for de som gjør feil i forhold til smitteverntiltak.

Men tiltakene gjelder ikke for alle, tydeligvis.

Over lang tid sørget Erna Solberg selv for en stadig strøm av importsmitte til Norge. Vi snakker om flere hundre smittede som kom reisende til Norge med smitte hver måned. Til eksempel 315 i desember 2020. 621 i januar 2021. Fra 2. januar innførte regjeringen obligatorisk testing etter ankomst for reisende fra røde land, men importsmitten fortsatte og ble utbredt over hele landet da arbeidsinnvandrere ble sendt med kollektiv trafikk som busser og tog for å komme seg til sine oppholdssteder for karantene.

Mens nordmenn har blitt bøtelagt for «å gjøre feil» har innvandrere og topp politikere sluppet unna. Kan nevne blant annet 82 innvandrere i Oslo som oppholdt seg i samme lokale for å spille kort og se på sport samtidig som byrådet i Oslo holdt pressekonferanse om nedstenging. Og nå helt nylig samlet et gjeng på 8 AP-politikere seg på et hotellrom i Bodø for å ha nachspiel.

Så er vi her igjen, det nærmer seg påske og helseminister Bent Høie varsler at han skal på hyttetur til utenfor Stavanger i påsken. Han sier det er greit fordi han egentlig er arbeidspendler, og bare jobber i Oslo.

Det er som om våre folkevalgte spytter på oss, og ler av oss!


Nå nylig har statsministeren gjort enda et ‘stunt’ hvor hun viser manglende respekt for egne iverksatte nasjonale smitteverntiltak. Hun forteller selv at hun i vinterferien leide en leilighet på Geilo sammen med sin mann og barn og en av hennes søstre med familie. Hennes andre søster og hennes
familie var også med på turen og leide en leilighet like ved.

I to døgn brøt disse smittevernreglene. Første kvelden var de 13 stk på restauranten Hallingstuene selv om reglene er at et slikt restaurantbesøk regnes som et arrangement, hvis man er mer enn 10 personer, og er dermed ikke tillat.

Dagen etter bestilte Erna og co take away-sushi og var 14 stykker i leiligheten. Det var og er for mange ut fra anbefalingene som gjaldt, en anbefaling Erna selv kjenner godt, fordi det er hun selv som har gitt den.

Det neste er medieoppslag om at statsminister Erna Solberg beklager at hun ikke har satt seg godt nok inn i hvilke regler som gjelder. Hun beklager at hun og familien sin har brutt korona-regelverket. Hun beklager igjen at hun har gjort feil.

Igjen er mantraet at alle kan gjøre feil, også statsministeren. Men hun har da vitterlig ikke bare gjort én feil. Hun gjentar og gjentar grove feil på løpende bånd. Hun og hennes entourage har drevet skremselspropaganda i over et år, folk er slitne, nedbrutte psykisk, barn går glipp av skole, arbeidsplasser forsvinner, vold mot småbarn øker, vi har suicidale som trenger akutt hjelp, over hele landet er hverdagen tatt fra oss alle, vi får ikke være sammen med våre næreste kjære, våre barn og ungdommer får ikke ha bursdagsfeiringer og er på mange måter fratatt det som skulle være den beste tiden i deres liv.

Konsekvensene av Ernas inngripende og destruktive tiltak for samfunn og folket her til lands er enorme, i negativ ødeleggende forstand. Men det har blitt kalt en «dugnad» for å få hverdagen vår tilbake.

Men er Erna og hennes entourage med på dugnaden? Nei. Tydeligvis ikke! Med slike grove og gjentakende «feil» så er det jo tydelig at statsministeren og co er unntatt alt dette.

Samtidig kan man jo tenke, og spørre seg: ville disse ha vært så ubetenksom i en slik alvorlig situasjon som de påstår vi befinner oss? Vet de noe som vi ikke vet? Hva er det de ikke forteller oss?

Her snakker vi om en helseminister som ikke har tatt Astra Zeneca-vaksinen slik som de fleste andre helsearbeidere i dette landet nå har gjort, som reiser mellom Stavanger og Oslo hvor det er mest smitte i hele landet. Vi snakker om en statsminister passert 60 år med en enda eldre mann, hun er overvektig og i risikogruppe, statsminister, en som skal gå foran og vise vei og gjøre det som er best for nordmenn og Norge. Men nei, hun har ikke tatt noen vaksine, men heller stilt seg langt bak i vaksinekøen.

De ønsker at alle skal vaksineres, men likevel utsetter hun familien sin og hele den norske befolkning for smitterisiko?! Hun har en jobb som krever mange reiser og innebærer mange kontakter. Hun og hennes entourage burde vært de første vaksinerte her i landet, men hun velger heller risikoen med smitte og død. Besynderlig. Veldig rart..

Selv en statsminister kan gjøre feil, men så mange? Så grove? Beklager, jeg tror ikke på henne. Jeg tror hun lyver. En venn sa til meg: «nå har hun virkelig røpet seg, kanskje ingenting vi er informert om koronapandemien stemmer?!».

Hva tenker dere? Å gi Erna Solberg bot har ingen betydning. Hun burde fått like lang tid i fengsel som hun har sittet i statsministerstolen mener nå jeg. Og det er den milde utgaven av meningen min!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ernasolberg #statsminister #benthøie #helseminister #korona #koronatiltak #restriksjoner #tiltak #anbefalinger

2 kommentarer
  1. Hei igjen 😊👍🏻

   Eg syns at de sakene som har kommet fram i de siste dager bekrefter nok en gang det er har hatt mistanke om hele tiden i denne “pandemien”.
   Der det finnes en annen agenda enn den som blir offentliggjort,kjent og forventet gjennomført uten spørsmål,vil de som har informasjon om den skjulte agendaen før eller seinere gjøre noe de ikke skulle ha gjort og som ikke samsvarer med det alle har oppfattet som sant,det er jo sånn skjulte agendaer blir avslørt.

   Vel,Erna Solberg,eg har virkelig lyst til å treffe mine to yngere søstre samt min lillebror og resten av min lille familie,eg har ikke sett noen av dem siden 17.mai i fjor annet enn på skjerm,men det går ikke,du skjønner Erna,at det lar seg ikke gjøre på grunn av at myndighetene,med deg i spissen,har bestemt det sånn.

   Ha en fin fredag og god helg ☀️Hilsen synskepeggy.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg