Hardtslående vær!


I dag tok det sin tid før jentene fikk sin første luftetur. Vi ble sittende å se på dette mildt sagt spesielle været. Det plasket ned. Når det roet seg og vi skulle gå ut, da kom hagl nesten like store som klinkekuler. Etterhvert kom sola, og da ble det luftetur.


Da kveldsturen skulle skje var det rolig ute, fint og opphold etter skiftende vær gjennom dagen. Men da jentene var ute slo det om igjen, og dette vonde haglet slo ned igjen. Jentene måtte søke ly under taket i barnehagen og vente der en god stund. Disse haglende kan faktisk skade øynene deres.


Da de skulle hjem igjen og alt var rolig kom et utrolig vakkert syn på himmelen som ikke lar seg gjengi på bilder knipset med mobil. Men der var to regnbuer, hvorav den ene var så fargesterk, klar og tydelig fra den ene enden til den andre, at en sjeldent og aldri har sett lignende. Folk samlet seg i vinduene overalt her og bare kikket og måpte over det magiske skuet. Tenker det blir lagt ut mange videoer og bilder på nettet i kveld av dette.


Nå er det kveld, hele min lille familie ligger i sofaen og koser seg. Snart er det på tide med et par ostesmørbrød og litt gangsterserie på NetfFlix.


Riktig god kveld til dere alle sammen der ute og takk for titten, kos dere masse og drøm ufint når den tid kommer 😘

Om dere liker denne bloggen og har lyst å følge med videre så har jeg en gruppe for følgere både på MeWe og på Facebook! Meld dere inn via linkene under og vær med meg videre i livet av berg- og dalbaner!

Takk på forhånd, veldig hyggelig 💜👇🏾

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#bunny #mops #regnbue #pride #rainbow #hund #regn #sol #hagl #vær #fjell #drammen #familie #tur #kjærlighet #drammen #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg