Jonas Gahr Støre, Hege Storhaug, Thomas Reine og vanlige folk!

Det er mange som påstår at å frata nettavisen HRS (Human Rights Service) statsstøtte bryter med menneskerettighetene. Dette er noe som politikere i venstre fløy fnyser av da de gleder seg over at dette kan være begynnelsen på å få kneblet Hege Storhaug og hennes kolleger i å belyse problematikken som har kommet i Norge som følge av uvettig innvandring og islamisering her til lands.

I det politiske landskapet som befinner seg på Stortinget er det kun representanter fra Fremskrittspartiet som har tatt til ordet for at det å frata HRS statsstøtte er feil vei å gå.

Sylvi Listhaug har alltid stått på sitt hva HRS angår og sa klart fra i perioden med blå regjering at så lenge Fremskrittspartiet skal være med på å vedta statsbudsjettet så vil statsstøtten til HRS bestå. Listhaug er en forkjemper for ytringsfriheten, og folk trenger ikke å være enig med alle hennes ord og handlinger, men å snakke rett fra levra er ikke noe hun har viket for.

Nå er det blitt ny tid i Norge og vi sitter ned en ny regjering bestående av Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Arbeiderpartiets slagord i valgkampen «Nå er det vanlige folks tur» er et latterlig hult slagord. Arbeiderpartiets ledelse ser ikke ut til å ha noe forhold til hva vanlige folk er. Jonas Gahr-Støre er så langt unna vanlige folk som en kan bli. Dette er en mann som tydelig viser at det som skal gjelde for andre, ikke gjelder for han.

Vi snakker om alt fra de enkleste lovbrudd som å (1) snike på tog, (2) brudd på trafikkregler, ansette (3) arbeidere fra utlandet til å gjennomføre svart arbeide for han privat, (4) smugling av kostbare gaver fra Afghanistan, lobbyvirksomhet for å få Norge (5) inn i EØS/EU bak den norske befolknings rygg og (6) hemmelige samtaler med terroristorganisasjonen Hamas. Dette er bare toppen av isberget.

Listen er lengre enn lang, og løgnene enda flere, men alt skyves vekk med «at alle kan gjøre feil», noe sånt. Dette er altså vår nåværende statsminister!

Jonas Gahr Støre har flere ganger gått til angrep mot ytringsfriheten. Støre fremførte en offentlig unnskyldning under karikaturstriden til verdens muslimer under en reise til Palestina der han hang en norsk redaktør ut til tørk som medførte at nevnte redaktør og hans families liv ble satt i alvorlig fare og de måtte derav gå i dekning.


Erna Solbergs regjering gjorde et siste pek før de gikk av, det var å fjerne statsstøtten til HRS, men det var etter stadige angrep fra Jonas Gahr-Støre om at dette ville skje, dette ville han få gjennomført ved første mulighet som ville komme. Christian Tybring-Gjedde i Fremskrittspartiet kalte dette «Regjeringens kamp mot frihetsverdiene.»

Definisjonen av «vanlige folk» er helt bisarr, for når alt av skatter og avgifter nå settes opp så er dét noe som faktisk er en høy belastning for vanlige folk. Men Jonas Gahr-Støre og company har vel en annen tolkning av ordet. For til og med svaksynte barn havner utenfor begrepet «vanlige folk». Altså ifølge statsministeren er svaksynte barn ikke vanlige folk, det har de tydelig vist.

I statsbudsjettet for 2020 bestemte Solberg-regjeringen å kutte i ordningen med brillestønad til svaksynte barn. Totalt ble 122 millioner kroner kuttet i 2020, og i følge regjeringen vil kuttene gi innsparinger på hele 192,8 millioner kroner i 2021. Dette var Jonas Gahr-Støre den gang sterkt imot og tok flere ganger til ordet for sin avsky for dette. Men nå har pipen fått en annen lyd, for nå er det «vanlige folks tur».

Statsbudsjettet til den nye regjeringen forteller også at mennesker med funksjonshemminger er heller ikke vanlige folk. For her tenker nå Arbeiderpartiet å fjerne fribeløpet som gjør at uføre kan tjene inntil 0,4 G uten trekk i uføretrygden. Det skal lønne seg å arbeide heter det, men her avfyres et skudd så hardt mot de svakeste (som ikke anses som vanlige folk) at det smerter langt inn i hjerterota.

Les om utviklingshemmede Thomas Reine som tjener 16 kroner timen, og nå ønsker Arbeiderpartiet og deres medsammensvorne å ta fra han 5 av disse 16 kronene.


Så var det Human Rights Service (HRS) da, som driftes av journalist, aktivist og bestselgende forfatter Hege Storhaug og hennes kone Rita Karlsen.

Disse har gjort mye for Norge, blant annet er Hege Storhaug kvinnen bak idéen og research da dokumentarserien Rikets Tilstand på TV2 viste at imamer ved moskeér i Oslo og medlemmer av verdikommisjonen Kebba Secka støttet kjønnslemlestelse av unge jenter. Disse dokumentarfilmene vant flere priser, blant annet Gullruten 2001 for beste dokumentar, og de utløste en statlig handlingsplan mot kjønnslemlestelser.

Human Rights Service med Hege Storhaug og co. er den dyktigste og viktigste kilden til innhenting av dokumentasjon, informasjon og analyse for å sette søkelys på ulike sider av innvandrings- og integreringsfeltet, og utviklingen i samfunnet vårt generelt. Disse representerer likeverd mellom mennesker uansett etnisk, nasjonal eller religiøs tilhørighet, likestilling mellom kjønnene, lojalitet til velferds- og nasjonalstaten, og ytringsfriheten!!

Den røde tråden i dag er at det som ofte er blitt omtalt som «svenske tilstander» er blitt norske tilstander. Vi leser daglig om knivstikkinger og drapsforsøk, det avdekkes islamisering og korrupsjon.

Link: Norge i dag – vi har blitt advart!

Fremmedkulturer bygger moskeer og jobber strategisk for å få gjennomført bønnerop fra disse politisk indoktrinerende moskeene som hyller ideologien islam. Klankultur og dominanskrim har etablert seg i så høy grad at når drap begås så er islam alltid involvert.

Allahu Akbar skrikes det fra menn som løper rundt med piler og bue, batonger, kniver og macheter. Hver uke er det voldtekter, branner og skytinger.

Media, storting og spesielt vår nye regjering ledet av Jonas Gahr-Støre har iverksatt en storaksjon mot ytringsfriheten og jobber hardt for å forhindre folkeopplysning i Norge. Fremfor på satsning for å stoppe den negative utviklingen. Hege Storhaug og HRS har advart i mange år med fakta for å belyse problematikken, og det har vist seg uendelig mange ganger at disse advarslene må tas på alvor.

Men nå sitter vi med en regjering som mener at det er bedre å forsøke kneble budbringerne, de som leverer sannheten slik at det kan gjøres noe for å stanse denne grusomme utviklingen. Kill the messengers!

Vi skal ikke vite hva som skjer, før vi er så uheldige at det skjer oss, dette er Jihad rett fra det norske storting og regjering!

Nå er det vedtatt av Arbeiderpartiet og regjeringen at bistand til Afghanistan skal gjenopprettes, altså enorme summer økonomisk støtte skal gis til Afghanistan, og det vil uten tvil gagne Taliban og deres terrorvirksomhet for å innføre totalitær islam og sharia.

Link: Legitimering av Taliban.

Penger til terror faktisk, terror i Norge og terror i verden, betalt av norske skattepenger, så da er det bare å huske hva som er slagordet til Arbeiderpartiet og Jonas Gahr-Støre: «Nå er det vanlige folks tur»! Vanlige folk..

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vanligefolkstur #vanligefolk #jobasgahrstøre #gahrstøre #støre #arbeiderpartiet #afghanistan #taliban #islam #vold #kriminalitet #kabul #ytringsfrihet #jihad #sharia #koranen #klankultur #terror #sylvilisthaug #christiantybringgjedde #tybringgjedde #fremskrittspariet #uføretrygd #terrororganisasjon #hegestorhaug #statsminister #ritakarlsen #hrs #rights #humanrightsservice #voldskriminalitet #kniv #machete #drap #allah #islamisering #karikaturstriden #korrupsjon #thomasreine #statsstøtte #kvinneundertrykkelse #terrorisme #makt #indoktrinering #terroristorganisasjon #statsbudsjett #fremskrittspartiet #listhaug #senterpartiet #uføre #kvinneundertrykkelse #voldtekt #politiskmakt #muhammed #bønnerop #regjering #norskeskattepenger #trygveslagsvoldvedum #vedum #norge #ytringsfrihet #bunnytrash

2 kommentarer
  1. Nå har Støre og regjeringen gått inn får å ta bort støtten til Hamas. Så kanskje vi er i det minste på rett veg. Støre sa også klart fra i sine første taler som statsminister at de kom til å ta inn mye mindre innvandring. Og store kutt anng dette i forhold til Solbergs regjering.

   1. Husker når Støre sa at han ikke hadde hatt hemmelige samtaler med Hamas. Det hadde han jo. Hva Støre sier og hva Støre gjør har alltid vært vidt forskjellige ting.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg