Jonas og Erna, to av samme alen.

Er det bare meg som begynner å le når Erna Solberg, «vår» tidligere statsminister begynner å jamre seg om den nye Støre-regjeringen, og «anklager» om at tiltak og det som er ikke er basert på faglige råd?! Hun mener at corona-strategien fremstår som uklar og utilstrekkelig!

Jeg tør påstå at Erna Solberg er som en forvokst gullfisk i en liten bolle der hun svømmer rundt i sirkel på jakt etter kake og sushi og har nærmest glemt hennes egen utydelighet gjennom 18 måneder og litt til. Eller er det slik at hun tror vi andre har glemt? For det er det mange av oss som såvisst ikke har.

«Tallene er nå høyere enn noen gang» sier hun og fortsetter med at «vi var forberedt på høyere smittetall og flere innleggelser, men tallene er nå mye høyere enn det vi så for oss». Hvordan kan det så være høyere enn forventet med sådan åpning av Norge og merkelige beskjeder til folket? Det var hun og hennes entourage selv som hadde en mildt sag brå åpning på samfunnet der folk tok helt av og ble ledet inn i den tro at «nå er det over». Faktisk. Hennes egen helseminister trådte frem og sa meteren er opphørt, man kan handhilse klemme og danse, de sa at nå kan vi være så intime så vi ønsker, for hvor mye mer intim kan man bli enn festing og sex? Det var jo tilogmed sagt at vi kunne ha «one-night stands». Sitert!!

Jeg orker ikke ta en lang oppramsing på hvor Erna Solbergs regjering og medsammensvorne har fulgt og ikke fulgt faglige råd, for her er listen lang og det har vært så mange uklarheter og at mange mennesker har grått i fortvilelse og noen har til og med «raknet» og gått fra sans og samling. Noen har hoppet og forlatt oss som bare et nummer i statistikken som «fallulykke».

Hva med en egen statistikk over «tiltaks-relaterte» dødsfall? Det tør dem ikke.

Det har blitt flere og flere vaksinerte for hver uke, men hele poenget med vaksinen var jo at man skulle være «beskyttet». FHI bruker faktisk begrepet «fullt beskytta» i rapportene sine. Og det er dette Ernas høyreregjering har gitt uttrykk for hele veien med flittig bruk av ordet «fullvaksinert» som om at disse vaksinene gir fullstendig beskyttelse. Ihvertfall langt langt mer beskyttelse enn denne placeboeffekten som tydeligere og tydeligere avtar.

Erna Solberg visste, både hun og hennes medsammensvorne, at vaksinene ikke ga full beskyttelse da de gjenåpnet landet. Så langt derifra. Likevel forledet de folket med «dansing og one-night-stands». En intimitet som blåste tall vedrørende COVID, RS og andre luftbårne virus til himmels.

Link: Har Erna Solberg røpet seg nå?

Barn og unge har blitt smitta og syke. Små barn, spedbarn er havnet i respiratorer, alt dette fordi de ikke har immunforsvar grunnet tiltakene som Solberg-regjeringen innførte. Og nå våger hun å si at «tallene er nå høyere enn noen gang, og vi var forberedt på høyere smittetall og flere innleggelser, men tallene er nå mye høyere enn det vi så for oss»

Det dem så for seg? Så den risikoen var dem villige til å ta med et «livsfarlig virus som tar livet av millioner mennesker, som er den verste krisesituasjonen siden annen verdenskrig, en pandemi»?

Link: Småbarn i respirator!

Fra dag én lockdown startet rakte Erna Solberg fram hånden sin og skulle «shake hands» i all offentlighet og «glemte seg av». Om hun glemte at det var erklært pandemi, eller om hun glemte å «spille for galleriet» vites ikke. Men når hun da reiser avsted for å feire bursdag med mann og barn, søsken, nieser og nevøer for å spise sushi og ha afterparty så la hun tydelig fram at det ligger mye i kulissene som ikke blir delt i offentlighet.

Erna Solberg har til og ned skrevet brev til nåværende statsminister Gahr-Støre hvor det står «Regjeringens strategi i møte med utviklingen fremstår nå som uklar og utilstrekkelig». For meg fremstår hele opplegget som et sammensurium av tullball der Erna Solberg og Jonas Gahr-Støre ser ut som samme sau kledd som orangutanger. Bææ!!

Link: Erna ut mot Jonas: Corona-strategien er utilstrekkelig og uklar (VG)

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#ernasolberg #statsminister #jonasgahrstøre #covid #regjering #korona #pandemi #høyre #arbeiderpartiet #plandemi #tiltak #fhi #fagligeråd #sushi #kake #restriksjoner #sammensurium #norge #bunnytrash

7 kommentarer

Siste innlegg