Massevold begått av 60 personer – kriminelle innvandrergjenger!!

Som jeg skrev i forrige innlegg så var det egentlig planen vår å ta en fest hos venner utenfor Drammen på fredag. Derfra skulle vi inn til Drammen og ut på byen rundt midnatt. Men planene ble endret av ikke-nevnte årsaker. Så da ble det heller slik at snuppen min og jeg inviterte til en liten fest hjemme hos oss.

Til sammen ble vi åtte stykker som satt her fredag kveld. Musikk ble spilt, vi hadde mye god drikke og snacks til. Alle sammen var i kjempegodt humør og vi danset og lo. Dermed gikk på en måte tiden fra oss, og det er vi bare glade for akkurat nå. Hadde vi dratt ut kunne det gått riktig ille. Planen var å dra på «The Old Irish Pub».

Når vi bruker dra ut på byen så drar vi alltid sent ut og er stort sett da ute de to-tre timene til det stenger. Heldigvis ikke nå på fredag. Da hadde det vært en hel del bråk på «The Old Irish» og ved stengetid endte der med at tre menn ble lagt i jern av politiet.

Om vi hadde valgt å dra et annet sted for å unngå bråk, så hadde ikke det nyttet. Det hadde seg nemlig slik at rundt seksti personer fra innvandrermiljøet i Holmlia-Oslo hadde kommet på besøk hit til Drammen for å vise oss hvilken «berikelse» dem er for landet vårt. Som om ikke Drammen er nok preget av den slags berikelse.

Etter å ha vært på en konsert på Union Scene startet de opp utallige voldsepisoder og kaotiske scener i byen som politiet ikke greide å holde kontroll over. De begynte på utestedet Bølgen og Moi. Derfra spredte de seg i mindre gjenger og bevegde seg mot utestedene i Drammen sentrum.

Dørvakter og politi fikk hendene fulle, de hadde ikke nok hender, og dermed brøt det ut i kaos. Det viser seg at disse gjengene med fullt overlegg forårsaket håndgemeng med dørvakter og privatpersoner ved utestedene. De brukte også videoutstyr for å filme bråket de lagde.

De siste timene før, og rundt stengetid var Drammens uteliv rammet av et uoversiktlig kaos laget av innvandrergjenger. Det var tilstander som våre toppolitikere benekter eksisterer her til lands.

Selv om politiet satte inn alle ressurser med en rekke patruljer og bistand fra utestedenes dørvakter så kunne det ikke unngås at mennesker avsluttet fredagskvelden med smerter etter slag og spark mot hode og kropp etter å ha blitt overfalt og lagt i bakken.

På nettet står det om en mann som ble slått bevisstløs!

Bare én håndfull av disse innvandrergjengene som samlet var over 60 personer ble arresterte, altså fem-seks av seksti. En av de arresterte var en mann i 40-årene med utenlandsk statsborgerskap. Han ble pågrepet for «grov vold». Han hadde opptrådt som gal og slått og sparket mennesker i ansiktet. Etter å ha blitt arrestert begynte han å skalle hodet sitt i vegger og gjenstander. Slik endte han opp på sykehuset i stedet for i arresten.

Etter forrige helg skrev jeg her i bloggen «X antall knivstikkinger og overgrep igjen i helga. Massevold og gjengoppgjør i gåavstand fra her jeg bor. Hektisk på akutten».

Enda sitter folk i hjemmene sine og sier at disse tilstandene ikke eksisterer. Intet sett, intet skjedd. Dette fra mennesker som ikke beveger seg i samfunnet. De kjører bil fra hjem, til jobb, til butikk, til postkassen og så hjem igjen. Jeg mener: Hold kjeft å si at ting ikke skjer hvis dere bare sitter hjemme og ser på venstrevridd propaganda som NRK!!!

Disse hendelsene blir knapt ikke nevnt i mainstream media, og bare såvidt i lokale media. På den måten får ikke folket vite om hva som skjer rundt om i landet vårt. Og slik liker våre politikere det, for de har jo sin egen agenda som vi holdes utenfor, for der handler det bare om penger og makt. Hvorfor ellers ønsker de ikke at folket skal vite om gjengkriminalitet og innvandrergjenger – samtidig som de bare fortsetter å fylle landet med den slags elendighet?!

Uff ja, jeg er veldig takknemlig for at vi ikke dro ut på fredag. Vi har vært utsatte før, og vi har mange bitre erfaringer med hatet islamistiske innvandrere har til homofile. Hadde vi dratt ut på fredag kunne det hendt at snuppen min ikke hadde fått dra på bingo i dag, og jeg hadde kanskje ikke sittet her og blogget og sett på tv-serie.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#gjengkriminalitet #vold #hat #innvandrere #politikk #media #islam #islamister #holmlia #oslo #bråk #homofili #erna #solberg #drammen

Foto (Screenshots) 1, 2 og 4:

A. Jansen DRM24

6 kommentarer
  1. Det at folk ikke vil vite sannheten før de selv blir angrepet og skadet vil straffe seg for mange. Hvis politikken i Norge fortsetter med positivitet til innvandring kommer Norge til å drukne og opphøre sin eksistens. Bra innlegg, jeg deler!

  2. Den eneste grunnen til at dette skjer, er at byfolk fra Oslo og Drammen er veldig lettskremte. Utlendingene flytter til Oslo og snur hele byen på hodet, fordi dere lokale Oslo-folk ikke stopper dem. Det er kun i Oslo man har disse problemene, hvis en utlending reiser til bygde-Norge og prøver å lage bråk, så må han tilbringe resten av evigheten på bunnen av ei myr. Det er pussig å se på, Oslo er jo fullstendig ødelagt, utlendingene har tatt over. Men i bygde-Norge lærer utlendingene fort å holde kjeften sin. Jeg møtte en afrikaner på lokalbutikken for en stund siden, en meget frekk og breial afrikaner som trodde han var noe spesiellt. Det tror han ikke lenger. Og han kommer nok aldri til å lage bråk her igjen. Man må ta tak i avskummet og gi klar beskjed, det nytter ikke å dalte rundt med dem prøve å prate til de. De forstår kun ett språk; Vold. Og de får kun det de fortjener, verken mer eller mindre.

   1. Hahaha… du har tydeligvis ikke fått med deg hva som skjer rundt om i landet. Og hvis du tror dem er redd deg, vit at det er dem ikke i nærheten av. Men takk for kommentar om hvordan du tror ting er og fungerer. Velkommen igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg