Nå blir jeg lekker altså!


Nå har jeg fått «boostet» dietten min skikkelig med masse trim denne uka. Dere som følger meg vet at jeg de tre ukene som har vært har jeg redusert vekten min med 4 kilo de tre ukene som har vært. Dette som en justering etter å ha gått opp noen kilo fra da jeg avsluttet tidligere runde med 5:2-dietten. Jeg reduserte vekta 28 kilo, og fått litt tilbake, som jeg justerer ned igjen nå.

5:2 betyr at en spiser «normalt» fem dager i uka (ikke overspise), og faster to dager i uka, dvs ikke spise mer enn 500 kcal disse dagene. Mine fastedager har jeg lagt til tirsdager og torsdager, hvilket betyr at jeg faster i dag.

Tirsdag spiste jeg 12 biter sushi, maki og nigiri laks, ingen biter som var frityrstekt og ingen biter med chillimajones. Det skal være sånn pluss minus 500 kcal.

I dag har jeg enda ikke spist noe, men det ligger en halv nygrillet kylling på kjøkkenbenken og venter på meg. På fastedagene bruker jeg ikke spise før klokken har passert 18:00, for da blir ikke kvelden så lang uten mat. Det er jo på kveldene «suget» kommer, så for meg er det lurt å spise sent på fastedager.

Det jeg skulle ta opp her nå er dette med mosjon og aktivisering. I teorien er det jo slik at når en skal redusere vekten er matinntak 75% av betydning, og mosjon 25% av betydning. På vanlige dager så fyller jeg alltid minimumskravet for aktivitet, som er å gå en tur på minimum en halvtime, så den er grei.

Denne uka har jeg fått «boostet» litt ekstra. Tirsdag gikk jeg 1 mil, i går gikk jeg 2 mil pluss at jeg jogget og gikk fort om hverandre 4,2 kilometer. Dette var jo da Bruløpet her i Drammen i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse, som jeg er med på å markere hvert år. Der er tre alternative løyper, én kort løype, en lang løype, og den lange løypa på tid. Jeg skulle delta på vanlig lang løype, men noen morsomme venner av meg var å sa til arrangørene at jeg skulle ta den som gikk på tid, jeg gadd ikke si noe jeg, jeg tok utfordringen og jogget i vei.

Tiden min ble 33.18, noe som tilsvarer 7,59 km/t. For mange er ikke det særlig, men jeg bruker ikke jogge, jeg liker det ikke. Jeg liker absolutt ikke blodsmak i munnen. Men jeg er ikke snau på utfordringer. Så etter løpet var det svette, snørr ut av nesa, blodsmak i kjeften og medalje rundt halsen. Så gikk jeg hjem, 5 km oppoverbakke.

I dag har jeg vært så stiv og støl i kroppen, særlig fra bakken og opp til der underkropp møter overkropp. Men jeg gikk ned til sentrum, eneste var at jeg gikk som en eldre gubbe med en kuk opp i rassen. Myknet opp etterhvert, så hjemturen føltes bedre.

Spent på å gå på vekta i morgen, om hvilken effekt alt dette har hatt, for det må jo ha hatt effekt. Om det ikke vises på vekta denne uka, så bør det vises på vekta neste uke. Men det får dere ikke vite før på søndag.

Nå skal jeg spise dagens måltid, grillet kylling (fjerner skinnet), ha en riktig fin kveld alle sammen 😘


Hvis dere liker bloggen min så følg meg gjerne i gruppene mine på Facebook og MeWe. Beste alternative bloggen i Norge!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#verdensdagenforpsykiskhelse #diett #52 #slanking #kosthold #mat #sushi #kylling #tips #råd #vektreduksjon #kcal #kalorier #mosjon #aktivitet #motivasjon #vekt #resultat #bunnytrash

7 kommentarer

Siste innlegg