Når man ikke lærer av historien: underkastelse!


11. september 2001 ble fire sivile fly kapret av den islamske terroristorganisasjonen Al-Qaida som kjent samarbeider med Taliban. To av disse flyene ble med få minutters mellomrom styrtet inn i World Trade Center i New York. Da det første flyet styrtet trodde man det var en ulykke, da det andre flyet styrtet skjønte man realiteten.

Et tredje fly ble styrtet inn i forsvarsdepartementets hovedkvarter Pentagon like utenfor Washington D.C. Det fjerde og siste flyet gikk i bakken i Pennsylvania. Det heter seg at dette siste flyet styrtet etter at passasjerene prøvde å ta tilbake kontrollen over det kaprede flyet.

3000 mennesker døde under dette islamske terrorangrepet hvorav forberedelsene som ble gjort for å gjennomføre dette hadde foregått over mange år. Det er dokumentert at et tjuetalls medlemmer av Al-Qaida hadde studert ved amerikanske flyskoler, faktisk.

Afghanistan ble raskt lokalisert som landet hvor terrorplanene ble lagt, og hvor at islamistene var trent til å gjennomføre angrepene. Få uker etter gikk USA gikk til angrep på Afghanistan som ble da styrt av Taliban med sine allierte Al-Qaida, Hezb-e-Islami, Waziristans Islamske Emirat og Islamic Movement of Uzbekistan (IMU).

Nasjoner som anerkjenner statsapparatet til Taliban er De forente arabiske emirater, Pakistan og Saudi-Arabia. Om ikke fler. Fellesnevner for alle disse organisasjoner, land og nasjoner: Islam.

Taliban betyr «de som studerer boken», det vil si Koranen. Islam betyr «underkastelse».

Da Taliban sist hadde makten i Afghanistan, før invasjonen i 2001, ble de beryktet for et strengt juridisk system med dødsstraff, offentlige henrettelser og brutale og umenneskelige avstraffelser.

De 20 årene med NATOs nærvær i Afghanistan har endt med at mange av de som styrte på det tidspunktet er tilbake i regjering. NATO trakk seg etter 20 år ut av Afghanistan og etterlot enorme mengder av våpen og krigsmaskiner, og med det tok Taliban i august 2021 kontroll over landet.

Det ble igangsatt storstilt evakuering av afghanere, firesifret antall mennesker er blitt hentet hit til Norge av regjeringen Erna Solberg. Mennesker hvis tilhørighet av organisasjoner vites lite om, men oppvokst under islam, ukultur og ekstreme holdninger.

13. september 2021. Ganske nøyaktig 20 år etter de grusomme terrorangrepene i USA, bare en måned etter at Taliban har tatt tilbake makten i Afghanistan gjennomføres stortingsvalg i Norge. Dette medfører ny regjering bestående av de politiske partier som er de mest aktive pådriverne for å åpne Norges grenser for ikke-vestlig islamsk innvandring.

Norsk kultur kommer til å bli sterkt påvirket og endret. Islamske migranter vil fosse inn. Sosial kontroll og ukultur vil råde. Flere moskeer hvor islams liv og lære vil påvirke fra vil komme. Homofile vil komme til å oppleve en sterk økning av hat og hets. Kvinnediskriminering og overgrep mot kvinner vil øke i takt med innvandringen, som den alltid har gjort. Nå settes tempoet opp betraktelig. Det vil bli flere kniver og macheter, ikke færre. Islams følgere har allerede postet bemerkelsesverdige og skremmende videoer på sosiale media som feks TikTok for å markere og feire seieren. Dette er bare begynnelsen.

Gratulerer til Arbeiderpartiet. Gratulerer til Jonas Gahr-Støre og hans samarbeidspartnere. Gratulerer til velgerne. Godt valg!!


Jeg har noen temagrupper som oppdateres etterhvert som det legges ut nye innlegg på denne bloggen. Håper dere vil være med der, og forhåpentlig like og dele innlegg slik at de når ut til flest mulig.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#stortingsvalg #nyregjering #rødgrønt #ap #arbeiderpartiet #alqaida #taliban #terror #worldtradesenter #koranen #usa #nato #sosialemedia #terrororganisasjoner #tiktok #innvandring #islam #islamisering #norge #bunnytrash

7 kommentarer
  1. Naivt, men virkeligheten som ligger foran oss, ønsker altså majoriteten blindt velkommen.
   Det til ettertanke, la oss aldri sløves slik at minoriteten mister sin stemme mot forsøkene på å islamisere vårt lille land.

   1. En virkelig oppvekker av viktigheten i å stemme. Jeg leser flere som mener å stemme er bortkastet, men hvis en gruppe i samfunnet slutter å stemme vil det bli enda flere mandater og vekst til den gruppen som en ikke ønsker selv.

  2. Selvsagt må en alltid bruke sin stemme.
   Alternativt ikke, har en passivt akseptert hva enn som måtte komme.

  3. Nå har eg sidan 2007, sagt at den neste store krigen i Europa, kjem til å stå mellom europearar og dei unevnelege (islam), og at den kjem til å starta i Noreg, så dette måtte vel koma.
   Det har ligget i korta ganske lenge nå.
   På kontinentet protesterer dei høglytt, men der skjer ikkje så mykje meir.
   Svenane har alltid vore feige, så dei finn seg i det meste.
   Når det verte så galt i Noreg, som det er i Sveariket nå, då eksploderer det i Noreg, om ikkje før, og då er krigen eitt faktum.
   Det er berre slik det er.
   Då har WEF fått viljen sin, og kan overta kontrollen på alle resurser, og senda FN inn for å innføra verdsdiktaturet sitt. Det kan dei ikkje få til, utan at den vestlege verda er destabilisert. Så alt går etter planen.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg