Pizzabuffét – Egon Drammen

I dag har vært en rolig og fin dag. Etter konserten i Oslo i går, og det at jeg måtte stå på toget hele veien hjem så var det bare deilig å slappe av hjemme i formiddag. Det ble smertefullt å være så mange timer til beins, haha.. Enda bedre var det at min kjære foreslo å dra på Egon å spise pizzabuffét etter jobb.

Kvart på fire var vi på Egon og betalte for buffét for to. Dette var altså tredje gangen vi er på Egon og spiser pizza på den måten. Et veldig bra tilbud skulle en tro, når det er 100 kroner per person og en kan spise så mye en vil. Men da er det jo en fordel at det er pizza der. At de ansatte faktisk legger ut pizza i bufféten.

For en halvliter brus koster det hele 75 kroner!! Det er dyrt, og den forsvinner fort når man blir sittende å vente gjentatte ganger på maten.

Første gang vi var på Egon og spiste buffét måtte vi gjentatte ganger be om at de skulle legge ut mat. Det skal jo ikke være nødvendig å mase på restaurant. Service er faktisk en stor del av yrket og restaurantbransjen. Men vi tenkte det var greit siden de var nyoppstartet og kanskje trenger litt tid på å få orden i rutinene. Men neste gang vi kom for å få pizzabuffét så var det samme greia, og vi måtte be gjentatte ganger om mat.

I dag la de ut én og én pizza, men kun etter at vi og kanskje andre gjester gjorde dem bevisste på at der ikke var mer pizza. Dressing var det også tomt for, og jeg måtte si fra om det. Mellom hvert stykke så måtte vi vente på ny pizza. Når de da la ut en pizza med nachos og jalapenos så regner man med at de ville legge frem et par pizzaer til slik at man skulle kunne velge. Jeg for min del forbinder ikke pizza med jalapeños. Men vi måtte vente på annen pizza. Når endelig den siste pizzaen jeg spiste av kom, så var det vegetarpizza. Da kjenner man at det blir for dumt. Særlig når der faktisk ikke er flere tallerkener og jeg måtte bruke servietter i stedet for.

Fakta: Buffét er et begrep som kommer som opprinnelig betyr «praktbord». Det kan betegne forskjellige ting knyttet til servering av mat. Buffét kan betegne en restaurantdisk, en type måltid hvor maten anrettes på et bord og gjestene går og forsyner seg selv ad libitum som betyr «så mye man ønsker».

Dette vet jeg mye om, jeg er utdannet kokk og har jobbet over tid som Buffétvert.

Maten og pizzaen på Egon er god, og prisene deretter. Koselig lokale og en del gjester. De ansatte er hyggelige i dialog, men der er total mangel på rutiner, ihvertfall når det gjelder den bufféten. Det er ubehagelig som gjest å måtte mase. De burde i hvert fall ha tre pizzaer i buffetén til enhver tid når de har gjester som har betalt for det. En tørr salat og to typer dressinger som tilbehør er også veldig beskjedent på restaurant. Så nå får de ikke flere sjanser fra oss. For noen kroner mer har de kjempegod pizzabuffet på Lizzies, med masse godt tilbehør og gode rutiner.

Noen priser til sammenligning:

100 kr per pers for pizzabuffét.

75 kr for 0,5 brus!!!

47 kr for liten brus.

Martini 129 kr.

Banana split desser 118 kr.

Ringnes 0,4 øl 89 kr.

Ringnes 0,6 øl 110 kr.

Terningkast tre til Egon.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#egon #pizza #pizzabuffet #service #restaurant #bragernes #drammen

 

 

4 kommentarer
    1. Dette stemmer på en prikk med mine egne opplevelser, de er så redde for å sitte igjen med rester at kunden kommer i andre rekke. Det er som du skriver ikke mye til buffé når man må vente lenge mellom hver gang man kan forsyne seg.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg