Pustestopp, kvalme, kvelninger og skjelvinger.

I morgen skal jeg til legen min. Denne natten var bedre enn forrige, men dagen i dag har vært verre. Jeg har konstant skjelvinger og føler meg uvel i mitt eget skinn. Noe er galt, det sier seg selv, men jeg føler at det er noe på gang som er «utenom det vanlige». Det blir mye tanker, og jeg er kvalm. Kom meg ut av huset et par timer i dag, på bingo. Tenke seg at bingo skulle være terapeutisk, men jeg fikk tankene vekk de timene. Men ble like uvel da jeg gikk derfra. Det var da kvalmen kom.

Tenker jeg må fortelle snuppen min i kveld at pustestoppene er blitt verre og at jeg har oftere kvelninger og denne konstante ubehagelige «feelingen». Har egentlig ikke lyst, men jeg må. Han av alle burde jo vite om dette. Det er bare det at jeg vil ikke at han skal være trist og få masse tankekjør. Er det noe jeg vet etter 12 år sammen er det at han er langt fra så tykkhudet som meg. Noe en faktisk ikke skulle tro da han jobber på akuttmottaket og ser og opplever mye fælt. Men det er annerledes når det er familie, og når det er så nært som vi.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#syk #psyk #osas #cfs #angst #skjelving #panikkangst #frykt #redsel #dødsangst #utmattet #utslitt #smerter #søvnapne #kvalme #kvelninger #feeling #lege

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg