Stopp Oslo Jihadsenter!


Mens vi satt her hjemme på balkongen og koste oss med snacks og gode drinker lørdag kveld og natt til søndag så dukket det opp et banner hengt på lokalene til Oslo skytesenter på Haugenstua i Oslo.

På banneret kunne man se logoen til Islam Net sammen med ordene «Oslo Jihadsenter». Dette er en del av en aksjon mot at Islam Net som har kjøpt eiendommen skal gjøre det hele om til et aktivitetssenter for islamsk ungdom. Bare kjøpet av eiendommen alene var til den svimlende summen av 60 millioner kroner.

Sunn fornuft tilsier at et slikt aktivitetssenter må forhindres.

Noen politikere ytret med det samme nyheten om at Islam Net hadde kjøpt eiendommen og hva deres planer er, at de ikke ønsker at dette skal gjennomføres. Men det ble raskt etter stille om dette, og da kan det se ut som om islamiseringen av Norge får fortsette med et senter som kan få store negative konsekvenser, da særlig når det gjelder integrering av innvandrere i Norge.

Les: Politikere fra høyre til venstre fordømte Islam Nets planer – så ble det stille: – Urovekkende

Det er forstått slik at det er organisasjonen Stopp Islamiseringen Av Norge som har hengt opp banneret på den nyinnkjøpte eiendommen til Islam Net. De har også ytret seg på egne nettsider og går hardt ut mot Islam Net sine planer.

«Jihad betyr enhver bestrebelse for å fremme islams sak. Islam Net har primært drevet verbaljihad. Etter kjøpet av Oslo Jihadsenter har de adoptert taktikken til brorskapet, der de prøver å pumpe de skitne vantro fulle av søte og sleipe løgner, halvsannheter, avsporinger og andre distraksjonsteknikker. Dette ormtungeforsøket endrer ikke på det faktum at Islam Net er en fundamentalistisk Muhammedtro sekt,» skriver de.

Jeg la nylig ut et innlegg med en debatt mellom Ellen Due Brynjulfsen nestleder i Stopp islamiseringen av Norge, og Fredrik som er en Norsk gutt/mann som har konvertert til Islam, altså blitt muslim.

I denne debatten ble dette aktivitetssenteret tema og ble jeg gjort oppmerksom på at Islam Net har laget en reklamevideo som de har delt på Facebook. Reklamevideoen viser den muslimske ulykkelige jenta Iman som «ikke har det bra« her i Norge. Hun fremstilles som om hun blir korrumpert og fordervet av norsk ungdom.

Iman skal liksom representere majoriteten av islamsk ungdom i Norge som blir ødelagt av norsk kultur og holdninger. Islam Net viser tydelig i videoen at de ikke ønsker at islamsk ungdom skal integreres i Norge og vår måte å leve på her til lands. Fordi vi er så grusomt fæle, og vår måte er helt feil. De vil ha et eget samfunn, et islamsk storsamfunn her i Norge. Det er ikke til å misforstå at Islam Net jobber hardt for å holde Islam og deres følgere unna vestlig kultur og våre norske holdninger for å få til utbredelse av deres ideologier, altså islamisere Norge.

Les innlegget og hør debatten her: Litt om «fredens religion», sharia og islamisering!»

Nevnte reklamevideo får dere se i debattopptaket som ligger i innlegget som henvises til over her. Jeg anbefaler dere å se og høre hele debatten. Men dere kan også se kun reklamevideoen til Islam Net her. Må sees!!!

Link: Video om Iman.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#islam #islamisering #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg