Underkastelsen 2020/2021


«2300 years ago, long before Islam..»

«For 2300 år siden, lenge før islam, oppdaget araberne at å tvinge folk til å dekke til nese og munn brøt ned deres vilje og individualitet, deres syn på verden og dermed deres menneskelighet. De ble depersonalisert, en tilstand hvor man opplever følelsen av uvirkelighet og distanse fra seg selv. Den ytre verden blir uvirkelig og fremmed. De ble deretter underdanig, og da enkle og styre og kontrollere.

Det er derfor muslimske menn senere påla hver kvinne den obligatoriske bruken av et stoff over ansiktet hennes. Det var da islam vendte denne bruken til «kvinnens symbol» på underkastelse til Allah, med mannen som konge og eier av Haremet.


I moderne psykologi:

«Without a face we don’t exist as independent beings». Altså, «uten et ansikt, eksisterer vi ikke som selvstendige vesener».

Materialer for å dekke til ansikt, «masker», er eldgamle verktøy som brukes til å bryte ned mennesker psykologisk. De er begynnelsen på å slette menneskers individualitet.

Den som ikke kjenner sin historie, blir absolutt dømt til å gjenta den».


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#tyranni #kontroll #ikkehelse #tiltak #makt #slaveri #slaver #islam #nwo #underkastelse #anbefalinger #islamisering #norge 2021

#creepy

Ba meg ta av munnbindet på posten.

Ny uke, nye muligheter. Ja, det sies og høres ofte, men selv er jeg så lei for tiden at jeg orker ikke følge med lengre om det er mandag, torsdag eller søndag. Flere som har det slik?

I dag har jeg likevel fått med meg at det er mandag, for dagen startet med å høre politikerene som sto på Stortingets talerstol fra klokken 12:00 i formiddag og serverte oss lite og ingenting nytt. Grensene er fremdeles åpne, importsmitten fortsetter og strategi for massevaksinering pågår.

Eller strategi for testing av vaksiner, slik jeg ser det. Kall det konspirasjonsteori eller hva du måtte ønske. Jeg er meg, jeg er kul, tøff, dritdeilig og konspirasjonsteoretiker. Kjært barn har mange navn. Cogito, ergo sum!

Uansett, jeg har hatt meg tre lufteturer i dag. Frisk luft og trim er ikke å forakte. Føler meg stort sett alltid litt bedre etter å ha fått luftet meg. Friskt!

Første runde var med verdens herligste, fine og gode jenter. Mine jenter, Ariel og Ella. Ingen gjør så godt i hjertet som to små mops som alltid sprer kjærlighet og glede. De er bare så fantastiske. Uten dem her så hadde jeg blitt mer sprø og gal på en negativ måte, enn jeg allerede er blitt. Føler meg ganske ko-koo for tiden. Så slik er det.

Jentene fikk gjort sitt. Masse snusing og utforskning. Tisset og skvettet muligens førti steder til sammen. Så fikk de bæsjet litt også, det må til. Fin avføring må sies (for de spesielt interesserte). Så var det hjem igjen for å innta sofaen, ligge på rygg og lage masse koselyder. Så fornøyde da.

Runde nummer to var til Spar Kristensen for å hente en pakke elektronikk der. Jeg gikk ned bakkene og fikk utlevert en svær eske. Den var ikke så tung, så jeg bar den på skuldrene opp bakkene igjen og hjem. 

Etter en kopp sjokoladekaffe og en røyk var det ut igjen på tredje runden. Denne gangen til butikk med en av Postens filialer, for å hente en annen pakke, handle litt matvarer og rompetørk på butikken, og så hjem igjen.

Jeg stoppet utenfor Posten og tok på meg munnbind, og så gikk jeg inn. En ung gutt som jobbet der ekspederte meg. Jeg oppga hentekode, og da forsvant han bak inn på lageret og hentet pakken. Før jeg fikk pakken ville han se legitimasjon fra meg. Helt greit. Jeg hadde med meg passet mitt og viste han. Da sa han at han kunne ikke se at det var meg, så han ba meg ta av meg munnbindet mitt.

Selv hadde ikke «postgutten» på seg munnbind. Og ikke har de noen glassvegg eller skillevegg på denne filialen. Så ja, jeg ble litt forundret. Aldri gjennom hele pandemien etter at folk ble så «hysteriske» med disse munnbind-greiene har jeg blitt bedt om å ta av meg munnbind, det er jo heller tvert imot.

Jeg skjønner at han ikke kjente meg igjen, og ville forsikre seg. Men det var det faktum at han verken hadde munnbind, eller at der ikke var noen glass- eller skillevegg som «satte meg ut» litt. Selv er jeg ikke hysterisk rundt dette med munnbind, men på posten hvor det hentes og leveres brev og pakker hele tiden.. ..en skulle tro at de hadde bedre rutiner, at de skulle være strenge på dette.

Lurer litt på hvordan det hadde utartet seg hvis jeg hadde sagt nei? Hva hadde skjedd da? Lurer også på om dette er vanlig prosedyre når muslimske kvinner i nikab eller burka kommer for å hente pakke? Da hadde det vel blitt oppstandelse tenker jeg.

Dét blir helt feil i mitt hode. Skal jeg ta av meg smittevernutstyr under en pandemi fordi jeg ikke tilber islam, mens muslimske kvinner ikke trenger det fordi de tilber denne ideologien?

Dette er bare tanker og forestillinger ut fra dagens «begivenheter» og opplevelser. Ikke ment som konspirasjonsteori egentlig, men kall det hva dere vil. Islamiseringen er i gang uansett. Jeg synes egentlig episoden var litt morsom.

Humoren min er blitt helt inntørket da jeg ikke har fått meg ordentlig pubrunde på snart et år nå. La oss kalle det sviskehumor!

Takk for titten, fin fin kveld til dere 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #anbefalinger #regler #restriksjoner #covid #pandemi #tiltak #corona #islam #islamisering #munnbind #masker #smittevern #posten

Ukens dip 😜


Nå er tiden inne for litt hjemmekos og hygge. Vi prøver fremdeles å gjøre det beste ut av situasjonen vi faktisk befinner oss i. De små gleder er større i dag enn før, og vi lærer oss å sette mer pris på ting. Så mye vi har tatt for gitt betyr mer i dag. Skulle gjerne sett mer til våre gode venner, og vært mer sosial. Men jeg skjønner frykten og redselen mange har. Det jeg ikke skjønner er at det skal være mindre skummelt å dra på cafe, kjøpesenter, reise med buss og tog, enn å tilbringe en kveld med gode venner.

Jeg skjønner heller ikke de valg folk tar om hvem man skal høre på og ikke høre på når det gjelder sitt eget liv og helse. Men slik er det blitt.

Oppvasken er tatt, gulvene vasket. Det er passelig ryddig og vi er klare for kvelden. Snuppen min og jeg.

Det blir Irish Coffee og Rosa Gin. Det blir strawberrydrinker og muligens noen shots.

Potetgullskålen fylles opp og serveres med spekemat og dip. Med god musikk i bakgrunnen er det duket for fin stemning her.

Gode venner er som alltid velkommen. Slik har det alltid vært, og slik vil det forbli. Mottoet er å være til stede for hverandre, bry seg og leve livet mens vi enda har det. Såvidt jeg vet så lever vi bare én gang, og det skal prises og verdsettes ❤️

Ha en riktig fin helg alle sammen 🥰

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#livet

5:2 – Ferdig med uke 2 😜

5. januar startet jeg med 5:2 dietten for andre gang. En diett som fungerer slik at man «faster» to dager i uka, og spiser som normalt fem dager i uka. Ikke overspising selvfølgelig.

Den 11. oktober 2019 startet jeg første gang med denne dietten. Det var meget effektivt. På under åtte måneder hadde jeg redusert vekten min med 28 kg.

Les mer: Starter på 5:2 diett!

Jeg har holdt vekten, men gått litt opp i slutten av 2020. Så denne gang er det 5 kilo som skal bort.

Jeg «faster» tirsdager og torsdager. Så når det gjelder 5:2 starter uken min på tirsdager som er første fastedag. Den avsluttes fredags morgen på badvekta. Jeg veier meg hver fredags morgen.

Et tips jeg fikk fra kostholdsekspert Tine Sundfør er å ha like god kontroll på vekten som en har med lønnskontoen sin. Så jeg kontrollerer fast for å ha kontroll. En vil jo ikke at det skal «skli ut». Etter å ha veid meg på fredager så er det helg for meg.

Lørdager og søndager koser jeg meg ekstra. Lørdags kveld tar gjerne samboeren min og jeg noen drinker sammen, knasker litt potetgull og spekemat, med dipp. Med god musikk i bakgrunnen er dette veldig kos for oss. Det er viktig å kose seg innimellom. Såvidt jeg vet så lever vi bare én gang.

Søndag er dagen for ekstra god middag. Lasagne, biff, hamburgertallerken, mousakka.. ofte noe med smeltet ost 😂


Første 5:2-uke spiste jeg kun 4 stk first price fiskekaker med 200 gram blomkålblanding til på første fastedag. Andre fastedag spiste jeg 200 gram stekt rødspette med 200 gram brokkoliblanding til. Drikker mye. Jeg foretrekker Solo Super som er kalorifri.

Etter første uka reduserte jeg vekten med 1,3 kilo. Det syntes jeg var knallbra. Første gangen jeg gjennomførte denne dietten reduserte jeg vekten med 1,2 kilo første uka. Den gang hadde jeg MYYYE mer å ta av. Så jeg ble veldig overrasket over godt resultat, og det faktum at jeg hadde tatt av meg mer en jeg gjorde første uka forrige gang.

Nå denne andre 5:2-uka spiste jeg Wok første fastedag. Altså 200 gram kyllingfilet i biter, sammen med 150 gram wokblanding og 50 gram ananasbiter. Andre fastedag ble det 4 first price fiskekaker igjen, med 200 gram blomkålblanding.

Var på vekta igjen i morges og hadde redusert vekta med 0,3 kilo. Ikke mye å rope hurra for, men litt ned er bedre enn intet.

Det må sies at jeg var mer aktiv i uke én. Så trim har litt å si det også. Når en er nær «idealvekt» så må en ty til det lille ekstra, og det vil si at en må være litt mer aktiv.

Nå har jeg altså på to uker redusert vekta med 1,6 av 5 kilo. Nå gjenstår 3,4 kilo. Det går fint hvis jeg er like disiplinert og streng som jeg var i første omgang.

Et tips til dere der ute som prøver å gå ned i vekt, og kanskje sliter litt.. Lær dere å si «nei». Forleden kveld spurte min samboer meg om jeg ville ha deilig sjokoladekake med nonstop på. «Nei», sa jeg! Tidligere i uken ble jeg tilbudt marsipanpølse med sjokoladetrekk av noen. Jeg elsker disse, men jeg sa «nei»!

Riktig god helg til dere alle og takk for at dere tittet innom, setter pris på dét ⭐️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#diett #5:2 #slanking #vektreduksjon #helsegevinst #helse #mosjon #kost #kosthold #mat #motivasjon #tinesundfør #fysiskhelse #mentalhelse #psykiskhelse #vekt #fedme #sundfør #overvekt #kilo #faste #kalorier #kcal #aktivitet #jatillivet ❤️

Nå vokser temaet: Vaksinepass!

«Vaksinepass», eller «vaksinesertifikat» om dere vil, er det nå som diskuteres i det stadig større presset for å få folk til å få injisert en av disse «vaksinene» som nå testes ut på befolkningen som om vi er prøvekaniner.

Dette sertifikatet omtales som om det kan bli nøkkelen til gjenåpning av grensene og gjøre det mulig for vaksinerte å slippe karantene når man reiser på turer og ferier i det store utland. Hvis man i det hele tatt får reise til utlandet uten slikt «pass»?

Jeg tenker at slik nåværende regjering har holdt på til nå under pandemien så skulle en tro at de har en annen agenda enn smittevern hvis dette skulle bli innført for norske statsborgere. Altså, gjestearbeidere har gjennom hele denne perioden reist inn og ut av Norge uten å bli testet. Det har blitt satt et «krav» til karantene, men hvorvidt gjestearbeiderne har holdt karantenen vet vi lite om.

Vi vet at smitten i Norge er importert. Regjeringen visste om smittespredningen fra Kina til Italia og så videre lenge før det ble iverksatt noen form for tiltak her i Norge. Og selv etter lockdown fortsatte importen.

Bare nå i disse dager, første ukene i dette året 2021 så har det kommet, og kommer enda over 100 fly med 20 000 gjestearbeidere fra land med mye høyere smittetall. Disse ankommer flyplassene her og etter myndighetenes anbefalinger reiser de med offentlig transport, kollektivt med tog, buss, t-baner og trikker gjennom de mest befolkede byer og steder i landet. På kryss og tvers til de stedene de skal bo.

Dette mens vi nordmenn har fått beskjeden om å holde oss hjemme, ikke besøke noen, ikke ta imot besøk eller ha noen form for sosialt liv. Galskapen lenge leve!

Ved innføring av pass, vil det da være unntak for gjestearbeidere, og at det kun gjelder for «oss andre»? Helt usannsynlig er det jo ikke, for det er jo akkurat slik det er nå med de «regler, anbefalinger og restriksjoner» vi har fått..

I tillegg kan passene åpne et rom for store konserter, festivaler og andre arrangementer med mange deltakere. Altså her diskuteres det at en må ha slikt et pass eller sertifikat, et bevis på at en har tatt vaksine for å dra på konsert eller teaterforestillinger.

Hva da med å dra på byen i helgene? Nattklubber, kjøpesentre, treningssentre, svømmehaller og alt det andre som er stengt nå? Skal de som ikke vil bli injisert av dette «eksperimentet» stenges helt ute av samfunnet og ikke ha noen form for liv?

Og hva med de som jobber i disse bransjene? Skal de tvinges til vaksinering, eller mister de jobben? Hva med studenter? Skal de bli nektet skolegang? Jeg bare undres. Er det dette som er «The Great Reset» og «New World Order»?

Enda vet vi ikke om Norge kommer til å innføre regler for dem som er vaksinert. Men når det er tema i verdenspolitikken, så vil nok vår statsminister Erna Solberg komme etter. Desverre. Eller kanskje hun er med på å lede dette an? Vi vet jo hun er globalist og sverger til FN.

Vi vet også at Helse- og omsorgsdepartementet og Folkehelseinstituttet nå er veldig engasjerte i debatten om dette, som nå er i gang både i EU og i Verdens helseorganisasjon (WHO).

Min samboer og jeg har billetter til konsert på Telenor Arena i september med Elton John. En konsert som skulle vært i september 2020, men ble utsatt et år på grunn av omstendighetene. Har ikke regnet med det skulle bli noe av, men hadde jo håpet. Vi håper jo på bedre tider. Men slik det ser ut nå så er det bare å glemme det. Det kan jo se ut som jeg aldri får reise mer, eller dra på konserter. Dette er ting jeg elsker, det er en stor del av livet mitt å ha disse mulighetene.

Jeg har ikke mistet alt håp da det blir opp til hvert enkelt land å avgjøre hvordan disse eventuelle såkalte «vaksinepassene» skal brukes. Og ting kan jo endre seg underveis, jeg vil nok tro at nye «smittefaglige» vurderinger vil bli gjort hele tiden fremover.

Hvordan blir det med Norsk industri hvis for eksempel halvparten nekter å la seg vaksinere? Jeg vil da tro at det er mange som vil vente, enten for å se an dette med bivirkninger og dødsfall? Eller mer kunnskap om effektivitet.. om det i det hele tatt fungerer.

Mellom 20 og 30 personer er nå døde i Norge etter de fikk vaksine. I forhold til hvor mange som har dødd av covidsmitte så er antall dødsfall etter vaksine mye høyere. 

Ifølge nettavisa Euractiv var det Kypros som var først ute med å ta til orde for vaksinepass/sertifikat i EU. Hellas, Danmark og Polen har sagt de er med på dette. Vi er ikke i EU, men vi vet jo at myndighetene våre elsker å følge EU. Erna Solberg elsker EU!

 

Hvordan skal det gå med oss?

Hva tenker dere?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#vaksine #vaksinering #vaksinepass #vaksinesertifikat #hellas #danmark #polen #pandemi #eu #fn #ernasolberg #solberg #globalisering #covid #virus #corona #kina #italia #koronavirus #thegreatreset #smitte #newworldorder #korona #coronavirus #pfizer #biontech #moderna #fhi #who #import #lockdown #norge

«Fazebook is trying to delete me!»

Denne videoen poppet opp i innboksen min på messenger. Ta dere fem minutter for å se og høre, dette er ikke tull!! ⬇️


Dere som tenker at dette er bare useriøst svada, dere burde ta dere tid til å sjekke. Dette gjelder oss alle, ikke bare i Amerika, dette pågår her i Norge også.

Vi blir «faktasjekket» hele tiden, og de «politisk ukorrekte» får profilene sine sperret for bruk over tid hver dag. Vi kaller det «fazebook fengsel». Mange blir helt blokkerte, og veldig mange får fjernet profilene sine.

Mer enn mange har gått over til andre sosiale media som for eksempel MeWe (link nederst på siden).

«Den fjerde statsmakt» har med statstøtte bestemt hva vi skal tro og hva vi skal tenke. De konstruerer en egen sannhet for oss. De ønsker at vi skal leve i en konstruert virkelighet hvor vi opplyses om kun det de vil at vi skal vite.

Høsten 2018 fikk «faktasjekkerne» Faktisk.no til et samarbeid med Fazebook, og dermed styrer de nå hva folk skal tenke, mene og ytre på sosiale media i Norge. De er flere ganger tatt for å fremstille fakta som ikke fakta, de er flere ganger blitt avslørte for sin agenda, men likevel har de greid å gjøre folk flest «blinde» for hva som faktisk skjer.

Dette er en seier for en venstrevridd agenda, men også helt klart et stort nederlag for demokratiet og ytringsfriheten!!

Offisielt er «faktasjekkerne» til for å opplyse om faktiske fakta og «for å styre samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet». Problemet for mangfoldet og ytringsfriheten er at Faktisk.no består av Amedia, Polarismedia, VG, Dagbladet, TV2 og NRK. Dette er de samme som mottar enorme summer i statsstøtte og NRK-lisens gjennom din skatteseddel.

Vi kan ikke la denne sensuren fortsette. Jeg heier på Candace Owens, og håper hun når fram med søksmålet sitt. Det er ikke greit at sosiale media skal ta fra oss vår ytringsfrihet. Her har de fått alt for stor makt, og «we the people» må ta den tilbake!!

DEL!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sensur #faktiskno #ytringsfrihet #powertothepeople #candaceowens #facebook

 

Nå er de i gang med vaksinene her.


Nå er de i gang med å sette vaksiner på de ansatte på Vestre Viken Sykehus her i Drammen. Som veldig mange av dere som er faste lesere, eller fast innom bloggen her, så vet dere at min kjære samboer jobber i akuttmottaket der, og nå gjennom «pandemien» også i korona-teltet.

En del av dere fikk sikkert med dere innlegget jeg skrev for noen dager siden at jeg sliter med vondt inni meg på grunn av vaksinepresset og det faktum at vaksineringen av de ansatte på sykehuset skal begynne, og det involverer min kjære som jeg elsker.

Jeg skrev at jeg fra innerst inne i mitt dype indre, og i hvert bein i kroppen min, at hver pore jeg har, skriker til meg at denne vaksinen vil jeg ikke ha. Her er noe veldig veldig galt. Jeg føler det i absolutt hele meg!

Nå er tiden kommet. Min kjære har ikke fått noe spørsmål enda om å ta vaksinen, noen innkalling eller varsel. Men flere av hans kollegaer er blitt vaksinert denne uka, så..

Dere som ikke har lest det nevnte innlegget jeg skrev for noen dager siden, dere kan klikke på lenken under, så kommer dere direkte til innlegget.. der står det litt mer om situasjonen.

Link: Livredd for vaksinehelvete.

Etter jeg skrev innlegget så har jeg fått noen kommentarer fra folk rundt i landet. Meningsmotstandere er som oftest de det er flest av, og de benytter sjansen til å ikke være bare meningsmotstandere. Noe som vanligvis er veldig greit. Men det er mangelen på empati, å det å benytte anledningen til å være ufin og stygg mot andre. Prøve å gjøre situasjonen verre. De er det mange, og mer enn nok av.

Jeg har skrevet at det er min kjære jeg er redd for og bekymret for i forhold til vaksinen. Selv skal jeg ikke ta den, men jeg er redd for hva som skal skje med folk rundt meg, og spesielt de jeg er glad i. Mammaen min, nære venner og ja spesielt han jeg lever med, som jeg vil fortsette å leve med til vi er en del år eldre enn vi er nå. Og jeg vil at han skal ha det godt fremover, ikke bli redusert eller ødelagt som menneske på grunn av en uferdig mrna-«vaksine».

Kommentarer som:

«Du trenger jo ikke bekymre deg for vaksinen, du skal jo ikke ta den».

«Patetisk. Å være redd for to stikk. Du får sikkert noen til å holde deg i hånden»

Ja, det er blitt en del meldinger. De fleste handler om hvor egoistisk jeg er, og at jeg er smittebærer som flyr rundt og smitter andre.

Orker ikke gjenta, eller gi disse folkene så mye oppmerksomhet, men en ser hvor lite opplyste folk er, og at veldig mange som skal ta vaksinen er nedlatende og ufine.

Jeg har ikke flydd rundt å smittet noen. Vi har ikke fått påvist korona gjennom fire testinger, og det siste svaret kom i går. Har ikke korona!! For det andre, Pfizer, Biontech og Moderna-«vaksinene» skal fungere slik at en ikke blir syk hvis en får viruset, men en vil likevel kunne smitte andre.

Så skjerpings folkens, var ikke poenget med hele dugnaden å beskytte de eldre og de svake? Beskytte de i risikogrupper og de som er syke fra før?


Hva er poenget med med å få injisert noe som ikke beskytter andre fra å bli smittet av oss, noe som vi faktisk ikke vet hva er, og som kan gi verre bivirkninger og mer sykdom enn selve sykdommen? Etter testingen har det blitt rapportert om grusomme bivirkninger, og høye dødstall. Uten å si noe mer om det i dette innlegget.

Og hva vil unødig vaksinering gjøre med immunforsvaret vårt? Tviler på at det vil bli sterkere og mer robust? Hva gjør vi når det kommer nye influensavirus, muterte koronavirus og andre sykdommer? 

Jeg tenker ikke mest på meg selv oppi alt dette, faktisk ikke. Men det virker det som om det er mange andre som gjør. Jeg tror nok jeg tåler en omgang korona, influensa eller lungebetennelse. Jeg vet jeg har et godt immunforsvar og så videre. Men det er det ikke alle som har!!!

Når det gjelder meg selv, så fikk jeg dette spørsmålet av min kjære i dag: «Hvordan blir det med deg hvis det blir slik at du må ha blitt vaksinert og ha vaksinekort for å kunne reise på ferie til utlandet og syden?»

Han vet at det å kunne reise og oppleve verden er noe jeg lever for og at det er veldig viktig for meg. Men svaret mitt ble at det får vi ta når den tid kommer. I det tempoet de vaksinerer her i Norge så vil det ta 350 uker å få alle vaksinert. Man kan fremdeles smitte andre i mellomtiden. Så det blir nok veldig lenge til vi kan gjøre noe uansett. Særlig med tanke på at han jobber i Akuttmottaket. Og jeg er nederst på listen uansett. Det er 52 uker i året, så da er det bare å gjøre regnestykket.

Mye kan skje i mellomtiden, men realistisk sett så er dette et godt stykke frem i tid. Mye kan skje. Hører vi på Bill Gates så kommer det nytt virus når koronaen har roet seg. Så..

Situasjonen er et helvete. Og nei, inntil videre så vurderer jeg fortsatt ikke ta noen vaksine. Det beste rådet oppi alt dette er «hold avstand». Det tenker jeg fortsette med, både i forhold til smitte og vaksine!

Er det bare meg eller? Er folk så hyppe på dette? Er det liksom en «greie» nå å få injisert ting en ikke vet noe om eller hva er? Tror folk vi snakker om piercing og tatoveringer eller?? Selv når det gjaldt tatoveringer og piercinger har jo folk flest vært «tenk på når du blir eldre, hva dette gjør med kroppen din»!! Ja, tenk!!!

Del noen tanker med meg dere!!

Takk!!

Dagbladet: Coronavirus, slår alarm om effektiviteten!

Brant Griner: What vaccine has done to my mom!

Shawn Skelton: The Moderna vaccine for Covid.

NRK:Knytter 13 dødsfall til bivirkninger av vaksine.

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#koronavirus #covid #korona #vaksine #mrna #pfizer #biontech #moderna #vaksinering #billgates #fremtiden #thegreatreset #newworldorder #fn #globalisering #norge

Hverdagsfjas fuck the world 😂


Når dagen starter med pling på mobilen fra banken min om at fellesutgiftene på leiligheten er trukket, og det gjør at jeg bråvåkner og ikke får sove igjen. Da er det booket for en rar og annerledes dag. Det er velkomment uansett, setter pris på alle avbrekk fra «ensformigheten» vi lever i nå 😝

Det er januar og første måned i året denne regningen betales, og jeg reagerer med vantro på at regningen er 250 kroner mer enn fellesutgiftene har vært. Rask hoderegning forteller meg at hvis det skal betales 250 kroner mer i måneden så blir det 3000 kroner i året. Det er mye! 😡

Jeg hisser meg litt opp fordi jeg er på ingen måter blitt varslet om dette. Så jeg kaster meg på telefonen til de som har med dette å gjøre og er egentlig klar for å skjelle dem ut litt. Men jeg vet bedre, så jeg starter med å presentere meg, forteller hvor jeg bor og hva jeg reagerer på. Så da får jeg vite at fellesutgiftene ikke er gått opp, men at jeg blir trukket årskontingent i januar for mitt medlemskap i Nedre Buskerud Boligbyggelag 😂

Så går det en stund så plinger det to ganger til på mobilen, og jeg kikker. Begge meldingene var fra Skattetetaten. Oppgjør om tilbakebetaling av skattepenger 😱

Jeg fikk for en uke eller to siden melding om at en endring i et lovverk (eller et eller annet som har tilbakevirkende kraft) gjør at jeg har tilgode penger fra skatteoppgjør i 2015 og 2016. Det var, og er jo hyggelig, og jeg har vært spent på om det ville bli en sum som har noen reell betydning. Så i dag fikk jeg vite summen. Jeg fikk tilbake 780 kroner tilsammen. Woohooo 🤑

Rett etter kommer snuppen min med posten, og der var et brev – til meg. Brevet var fra Vestre Viken Sykehus. Jeg har fått time til søvnregistrering. Jeg har ventet i et og et halvt år på denne 😳

For det første tar det meste slike ting noen måneder, så kom korona og da stoppet alt opp. Det ble rød beredskap på sykehuset, behandlinger og operasjoner stoppet opp og sykehuset ble «tomt» 😢

Men nå altså er det gulgrønn beredskap, helt snålt! Aldri gjennom dette året som har vært har de hatt så mange syke som nå. Titalls pasienter, sykepleiere og leger er smittet av Covid19. Da sender de meg innkallelse?! Ironisk og bakvendt, men nok om det. Jeg har fått søvnregistrering, og det koster meg 345 kroner 🤪

Pussig dag. Regnestykket blir at jeg får tilbake 780 kroner på skatten, betalte 250 for NBBO medlemskap, og 345 kroner til sykehuset. Da sitter jeg igjen med 185 kroner. Lucky me 👍🏾

Da kan jeg ta meg to halvlitere på byen, nei faen, puben er stengt. Da blir det kino da. Nei faen, det er stengt der også. Biff på Dreggen, stengt der også. Hmm… ikke mye gøy å ha for de penga. Da blir det brød, melk, fiskekaker og hockeypulver 😂

Fin fin dag til dere alle, send meg gjerne noen ord i kommentarfeltet her. Da hadde jeg blitt glad. Vi trenger små gleder i hverdagen nå 😘


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#nbbo #skatteetaten #vestreviken #hverdagsliv #hverdag #hockeypulver #ftw

Livredd for vaksinehelvete!

Det begynner å bli uutholdelig skremmende å våkne til en ny dag nå. Over tid har mange av oss tenkt at  «i morgen blir en bedre dag», «alt blir bra», «det er lys i enden av tunnelen». Vi har vært med på dugnaden i snart et år for å bekjempe koronaviruset.

Vi holdes som fanger hvor mesteparten av friheten vår er fratatt oss. Grunnloven er permittert og folk sliter. Mens vi det norske folk er med på dugnaden holder regjeringen med Erna og co åpent for importsmitte. I samme periode som vi skal være innelåst og ikke ta i mot besøk fra noen av våre nære og kjære, så kommer det over 20 000 gjestearbeidere med fly fra land som har mye høyere smittetall enn vi har her i Norge.

Hva sier det oss når det er slik at våre folkevalgte til stadig setter våre liv og vår helse i fare, samtidig som dem selv reiser rundt i landet godt beskyttet? Hva sier det oss når våre ledere sørger for at små bedrifter legges ned, vanlige folk mister jobb og inntekt, og fattigdommen for småbarnsfamilier øker? Hva sier det oss om våre folkevalgte når de selv tar i mot millioner i lønn som vi folket betaler dem gjennom våre skattepenger? Hva sier det oss når de presser og truer folk inn i grusomme situasjoner, og så er de ikke med på dugnaden selv?

Her sitter vi altså, og kan intet gjøre, mens gjestearbeidere lander på Torp og Gardermoen, og joda de blir «testet» der. Men nå vet vi at det er slik at blir man smittet rett før, eller på flyet fra Polen og Litauen etc, så vil de heller ikke teste positivt ved ankomst Norge en time etter. Vi vet også at disse arbeiderne må noen dager i karantene, men hva hjelper det når disse arbeiderne på myndighetenes anbefaling reiser fra flyplassene med det offentliges busser, tog og trikker?

Disse lander på Torp og reiser med kollektivtransport til motsatt side av Oslo. De lander på Gardermoen og reiser til Oslo og videre rundt i landet derfra. De reiser på kryss og tvers i de mest befolkede delene i landet vårt!

Vi vet også fra tidligere at det er importsmitte som har vært problemet over tid nå. Vi vet også at bestemte innvandrermiljøer har vært et stort problem. Vi vet masse, men de fleste nikker medgjørende til Erna og Bent enda den dag i dag. Nikker og bukker, og svelger alt de sier, som barn gjør når de får godterier.

Nå våkner jeg hver dag med de dårligste nyheter som møter meg. Det er superspredning i fødebyen min, lille stedet hvor jeg kommer fra, langt oppe i nordnorge hvor min kjære mamma bor. Jeg har også en søster der. Jeg har nevøer, tanter og onkler, og nære venner. Folk jeg elsker. Jeg er ikke så veldig bekymret for selve smitten i seg selv, men det bekymrer meg hva tiltakene, regler og anbefalinger gjør med folk. Ødeleggelsen av liv og helse, og det umenneskelige presset til å ta vaksiner..

Nå har det tatt helt av her i Drammen. I bydelen jeg bor har nylig 15 personer dødd på sykehjemmet rett ved oss. Helsepersonellet er smittet, og en kan ikke engang forestille seg tilstandene. Men myndigheter og media bruker dette for alt de kan, og presset til å ta vaksine øker.

På nyhetene ser vi at Vestre Viken sykehus her i Drammen, sykehuset hvor min kjære samboer jobber i akuttmottaket og i koronateltet, så er nå titalls pasienter, sykepleiere og leger påvist smitte. Jeg får meldinger fra venner som bekymrer seg for min kjære, og bekymrer seg for oss.

Blir det påvist mer smitte på sykehuset i dag så vil vi alle få påvist smitte i løpet av kort tid. Ser det ut som.

Vaksinepresset øker og øker. Det har blitt offentliggjort en plan om hvem som skal vaksineres først, og en rekkefølge på dette. Nå presses helsepersonell opp og foran i køen. Leger og lærere er frempå for å rykke frem i køen.

Stress, angst, frykt, redsel og press øker.

Og her sitter jeg da. Fra innerst inne i mitt dype indre, hvert bein i kroppen min, og hver pore skriker til meg at denne vaksinen vil jeg ikke ha. Her er noe veldig veldig galt. Jeg føler det i absolutt hele meg! Stadig flere er uenige med meg. Vi må stole på Erna og Bent! Ja, jøss!!

Jeg tenker, med alt vi nå vet, og alt vi får vite om vaksinene, så endrer ikke mitt standpunkt seg. Tvert imot! Jeg er livredd for at snuppen min nå snart får vaksine. Det snakkes om «neste uke». den uka starter i morgen! Jeg blir kvalm og dårlig av det hele. Magefølelsen min har aldri før vært så sterk som den er nå.

Jeg kan ikke bestemme for noen. Jeg kan ikke presse noen til å si nei, selv om jeg så inderlig vil. Dette må være en avgjørelse hver og en tar for seg og sin kropp. Men myndighetene og media presser på og kommer med ondsinnede trusler.

Det snakkes om portforbud og det snakkes om å gi fordeler til de som tar vaksinen. Det snakkes om vaksinekort og straff til de som velger å ikke vaksinere seg. De som ikke vaksinerer seg får kanskje ikke muligheten til å reise på ferier og bevege seg fritt i verden mer. Noe som er av det mest berikende og betydningsfulle i mitt liv, det å kunne se, oppleve og nyte.

Vaksineringen er i gang, og folk får bivirkninger, noen alvorlige og noen mindre alvorlige. Det ufarliggjøres i media og prates bort. Dette er bivirkninger som inntreffer umiddelbart og få dager etter vaksinen blir tatt, men hva med bivirkningene etter to måneder, seks måneder og etter et år? Det er det ingen som vet noe om.

Jeg har vel ingen intensjon om å få et ødelagt liv og komme i en slik situasjon der jeg må kjempe resten av livet mot staten, for å få en liten pengeerstatning for ødelagt liv? Det unner jeg ingen!

Vi vet fra før at det er slik det er, liv er ødelagte etter tidligere mer utprøvde vaksiner enn denne, for sykdommer som har blitt opphauset av media og myndigheter, akkurat som korona.

Nei, nå er det bare grusomt å våkne hver dag, gå her å tenke på snuppen min på sykehuset, vaksinepresset og ondskapen som er over oss. Vi leser om folk som dør AV korona, selv om de døde MED korona. Altså, folk har dødelige sykdommer, høy alder og så videre, og vet de skal dø, når det skjer så blir de oppført i statistikkene som at de har dødd av korona.

Nå dør folk MED vaksine, altså de blir gitt vaksine og dør rett etter. Det blir bortforklart med at de dør MED vaksine, ikke AV. Her har media og myndigheter ganske enkelt bare snudd på to ord. De sitter på kontorene sine og spiller scrabble, og vi er bare små uverdige brikker for dem.

Jeg vil ikke at snuppen min skal ta den vaksinen, jeg er livredd. Og det må jeg få lov til å være, for jeg kan ikke noe for det.

Link VG: Dør MED vaksine, ikke AV!

Link Dagbladet: Alle får bivirkninger.


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#korona #covid #vaksine #thegreatreset #newworldorder  #norge

X22 Report (video)

Etter valget i Am ER icA var jeg bestemt på å ikke si noe om hva jeg mener om hva som foregår. Jeg tenker at det hele er på så høyt nivå at det går over hodet på folk flest. Jeg tenker fortsette med å ikke si så mye.. her i Norge har folk bestemt seg, sterke aktører har jobbet intenst hardt for å gi folket en oppfatning. MEGET HARDT!!

Disse aktørene har lykkes, men de kan aldri lykkes 100%, så de jobber intenst enda. Når en vet at de har jobbet så hardt her, så kan en bare forestille seg hvordan aktørene in the GREAT JU ESS har jobba.

ATLANTIC CITY, NJ – JANUARY 22: with Oprah Winfrey at Tyson vs Holmes Convention Hall in Atlantic City, New Jersey January 22 1988. (Photo by Jeffrey Asher/ Getty Images)

Jeg deler denne videoen om situasjonen i Am ER icA. Hva dere tenker fra før, hva dere tenker etter å ha sett dette, om dere vil holde tankene deres for dere selv, om dere vil kommentere i kommentarfeltet i innlegget her, det er helt opp til dere.

Her er i hvert fall videoen til X22 Report, om Trrrr umP, den a m e r i k a n s k e g r u n n l o v en, preSI Dent-valget og den oppsiktsvekkende demonstrasjonen nå sist onsdag 6. jan u ar: Panikk i DC!!

(Engelsk tale)


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#politics #political #geopolitical #constitution #politikk #thedeepstate #deepstate