«Anklaget» for sex med ballong!


Jeg mottok en utfordring fra en annen blogger om å gjøre en morsom greie her på bloggen. Mange likte innlegget jeg lagde, og noen sikkert ikke. Det som er hyggelig er at jeg har til nå bare fått 100% positive tilbakemeldinger.

Det som var er at jeg kledte meg naken og lagde en billedserie med meg og disse ballongene. Blant annet laget jeg en kjole av ballonger, og et av bildene jeg la ut i innlegget så var det kun én ballong. Men hadde det i realiteten vært noe annerledes om jeg hadde hatt på meg en, badebukse, underbukse eller shorts? Altså ballongen dekket jo akkurat det samme som en badebukse ville gjort.

Her er innlegget: Avkledd utfordring 😜

I tillegg laget jeg en liten video av bildene som jeg brukte i bloggen som jeg la ut på TikTok. Kort etter fikk jeg beskjed om at den var fjernet. Hahaha.. «Removed for adult nudity and sexual activity».

Altså, iblant alle videoene på TikTok av mannfolk i bar overkropp i underbuksa som gjør bevegelser til musikk slik at snoppen skal dingle, slik at de får vist seg fram. Badebukse og bikinivideoer fra land og strand og ved bassengkanten. Med fullstendig fokus på kropp og kroppsdeler. Og der stiller jeg opp med forvrengt filtertryne fra SnapChat og en blå ballong for å prøve være morsom, og blir da nærmest beskyldt for å ha sex med den ballongen 😂😂😂

Prøver på nytt i dag jeg, med flere ballonger 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#naken #tiktok #ballong #bunnytrash

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg